Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem "Türkiye'yi Ergenekon'dan temizleyeceğiz"

        YUSUF KILIÇ / AJANS HABERTÜRK - GAZİANTEP

        AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu, belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısına katılmak üzere geldiği Gaziantep'te, Ergenekon örgütü ve Gazze'de yaşananlara değindi.

        Abdükadir Aksu, Ergenekon soruşturması ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak, AK Parti hükümetinin çetelerle ve yolsuzlukla mücadele etmeyi kendisine şiar edindiğini, Ergenekon çetesinin tespit edilmesinin ardından çete yapılanmasının temizlenmesi amacıyla devlettin kolluk kuvvetleri ve yargıçlar tarafından başlatılan mücadeleyi sonuna kadar desteklediklerini vurguladı.

        Aksu, ''AK Parti gözünü budaktan esirgemiyor, Ergenekon çetesiyle mücadeleyi etmeyi kendisine vazife bildi ve Türkiye'yi Ergenekon çetesinden temizlemeye kararlı. Türkiye'yi çetelerden temizleyeceğiz. Adeta bir suç makinesi haline gelen Ergenekon çetesiyle korkmadan, yılmadan mücadele edip Türkiye'nin önünü açacağız"dedi.

        Abdülkadir Aksu, Gazze'de yaşanan olayların artık katliama dönüştüğünü, bu katliam karşısında dünyanın sessiz kaldığını da ifade ederek,''AK Parti hükümeti olarak Gazze'deki saldırıların durması için ilgili ülkelerle diplomasi girişimlerimizi sürdürüyoruz'' dedi. Aksu, Gazze'de savunmasız kadın ve çocukları öldüren İsrail'i kınadığını sözlerine ekleyerek:

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ