Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Diyarbakır'da saldırı: 7 polis şehit oldu, 23 yaralı var
        11

        Şehitlerden İlyas Kaygusuz, 2 ay önce ikinci defa baba olmuştu. Şehit Serkan Talan’ın Hatay’da yaşayan ailesi acı haberle yıkıldı. Talan’ın evli ve 1 çocuk babası olduğu bildirildi.

        12

        POLİS BU KİŞİNİN PEŞİNDE

        Diyarbakır’da düzenlenen bombalı saldırının ardından polis olay yerine beyaz renkli bir aracı park ettikten sonra uzaklaşan kişinin peşine düştü. Kimliği belirsiz kişinin park ettiği otomobilin patlatılan bomba yüklü araç olduğu üzerinde duran güvenlik güçleri, bırakıp giden kişinin yakalanması için operasyon başlattı.

        13

        'SALDIRI DİYARBAKIR HALKINA YAPILMIŞTIR'

        Sur’da incelemeler için Diyarbakır’da bulunan Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı’yla birlikte kameraların karşısına geçerek saldırıyla ilgili bilgi verdi.

        14

        Elim bir terör saldırısıyla karşı karşıya olduklarını kaydeden Yılmaz, “Saldırıyı lanetliyoruz. Bu saldırı hepimize karşı yapılan bir saldırıdır. Bu saldırı Diyarbakır ve Diyarbakır halkına karşı yapılan bir saldırıdır. Biz Diyarbakır’ı daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için çalışırken, birileri de Diyarbakır’ı yakıp yıkmak için saldırıyor.

        15

        Bunlar ne yaparsa yapsın birliğimizi bozamayacaklar. Terör neyi amaçlıyorsa biz de tersini yapmaya devam edeceğiz. Terörü hep birlikte lanetlemeliyiz. Bu mesele karşısında ‘Ama’sız, ‘Lakin’siz, ‘Fakat’sız tavır almalıyız” dedi.

        16

        Cumhurbaşkanı Erdoğan, bombalı saldırıyla ilgili olarak İçişleri Bakanı Efkan Ala'dan bilgi aldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ