Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güvenlik Mardin'in Nusaybin ilçesinde 4 şehit

        Mardin'in Nusaybin ilçesinden peş peşe acı haberler geldi. Dicle Mahallesi'nde teröristlerce hazırlanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu 1 emniyet amiri ve 1 binbaşı şehit oldu.Sabah saatlerinde ise ilçede bir özel harekat polisi teröristler tarafından keskin nişancı tüfeğiyle vurularak şehit edilmişti.

        ŞEHİT SAYISIYÜKSELDİ

        Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde bugün PKK'lıları etkisiz hale getirmek için düzenlenen operasyonlar şehit olan güvenlik görevlisi sayısı 5'e yükseldi.

        Binbaşı Ahmet Karaman ile Emniyet Amirleri Doğan Sakarya ve Zafer Kurt'un şehit olmasının ardından Dicle Mahallesi'nde geniş kapsamlı operasyonlar sürdürüldü.

        Ancak operasyon sırasında PKK'lı teröristlerin, güvenlik güçlerinin ilerlemesini önlemek için tuzakladıkları bombanın imha edilmesi sırasında şiddetli bir patlama meydana geldi. Patlamada 2 polis memuru şehit oldu.

        MANİSA'YA ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

        Mardin'in Nusaybin ilçesinde teröristlerin açtığı ateş sonucu vurulan ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen Özel Harekat Polisi Doğan Sakarya'nın acı haberi, memleketi Manisa'nın Salihli ilçesindeki baba ocağına ulaştı.

        İzmir Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şubesi'nden geçici görevle gittiği Mardin'in Nusaybin ilçesinde, teröristlerin açtığı ateş sonucu vurulan Özel Harekat Polisi Doğan Sakarya, kaldırıldığı hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen şehit oldu.45 yaşındaki şehidin evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenildi.

        ACI HABERİ İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ VERDİ

        Mardin'in Nusaybin ilçesinde sürdürülen terör operasyonu sırasında şehit düşen özel harekat polisi Doğan Sakarya'nın Manisa'nın Salihli ilçesindeki babaevine acı haber ulaştı.Şehidin babası Mehmet Sakarya'ya acı haberi; Salihli İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Taşçı ve Salihli Belediye Başkan Vekili Mahmut Süreyya Karaoğlu verdi.

        EMNİYET AMİRİ ZAFER KURT'UN ŞEHİT HABERİYOZGAT'A ULAŞTI

        Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK terör örgütüne yönelik sürdürülen operasyonda şehit düşen Emniyet Amiri Zafer Kurt'un acı haberi Yozgat'a ulaştı.

        Nusaybin'de PKK'lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için düzenlenen operasyonlarda çıkan çatışmalarda şehit olan Emniyet Amiri Zafer Kurt'un Yozgat'ın Aydıncık ilçesine kayıtlı olduğu öğrenildi.

        Şehit Emniyet Amiri Zafer Kurt'un ailesinin Ankara'da olduğu yakınlarının ise Aydıncık'ta yaşadığı belirtildi. Şehidin acı haberi Yozgat'ta büyük üzüntüye neden oldu.

        KAYINPEDERİNİN EVİNDEN FERYATLAR YÜKSELDİ

        Şehit Binbaşı Ahmet Karaman'ın, Akyazı'da oturan kayınpederi Ziver ve kayınvalidesi Emine Kaya haberi akşam saatlerinde aldı. Damatlarının şehit düştüğünün haberini alan Emine ve Ziver Kaya çiftinin evinden feryatlar yükseldi. Akyazı Kaymakamı Mustafa Ballı, İlçe Garnizon Komutanı Yüzbaşı Mustafa Ünlütürk, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mustafa Hekimoğlu ve yakınları eve giderek başsağlığı dileğinde bulundu.

        AİLESİ MARDİN'E GİTTİ

        Şehit Binbaşı Ahmet Karaman'ın eşi ve çocuklarının İstanbul'da oturduğu, şehit haberi üzerine de Mardin'e gittikleri öğrenildi.

        HABERTÜRK HABER MERKEZİ / CHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ