Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Zonguldak'ta 45 yıllık öğretmene, hüzünlü veda

        Bahçelievler İlkokulu’nda 33 yıl boyunca sınıf öğretmeni olarak görev yapan Remiye Öztürk, doğum gününde yaş haddinden emekli oldu.

        Remiye öğretmenin öğrencileri ile ders yaptığı sırada okuldaki bütün öğretmen ve öğrenciler bahçeye inerek sürpriz hazırladı.

        Minik öğrenciler hazırladıkları “Unutmayacağız” pankartını açarak Remiye Öztürk’ü beklemeye başladı. Okul müdürünün odasına çağrılan Remiye Öztürk, “Öğretmenim” şarkısı eşliğinde bahçedeki sürprizi görünce gözyaşlarına boğuldu.

        OKULDAKİ HERKES GÖZYAŞI DÖKTÜ

        Doğum gününde emekli olan Remiye Öztürk, okul idaresi ve öğrencilerin hazırladığı sürprizi bir süre pencereden izledi. Duygu dolu anlar yaşayan Öztürk, ardından bahçeye inerek öğrencilerle vedalaştı.

        Mezun ettiği öğrencilerinin çiçek takdim ettiği Remiye Öztürk’ün bu kez de eğitim verdiği minik öğrencileri ağlamaya başladı. Miniklerin gözyaşlarını silerek teselli eden Remiye öğretmen, ardından öğrencilerle ve öğretmenlerle vedalaştı.

        “DOĞUM GÜNÜMÜ SORDUKLARINDA TATİL GÜNLERİNİ SÖYLERDİM”

        33 yıl boyunca hizmet verdiği okulunda, doğum gününü öğrencilerinden sakladığını söyleyen Öztürk, “Sağlıklı mutlu bir şekilde bitirdiğim için mutluyum. Ama yarım dönem bıraktığım için de çok üzgünüm. Bugüne kadar bütün öğrencilerim her sene doğum günümü sorardı. Ama ben bir öğretmenin okulda doğum günü kutlamasına karşı olduğum için tatil gününü söylemiştim. Ama tabi emeklilik gündeme gelince istemeyerek ortaya çıktı. Bütün okul arkadaşlarım, müdürüm, sınıf velilerim, öğrencilerim dahi beni mutlu ettiler. Duygu seli yoğun. Sevilmek insanı mutlu ediyor. Ama bu şekilde ayrılmak üzücü, zaten emekli olduğum için üzülmüyorum. Bu iki aylık sürede öğrencilerimin gözyaşları beni üzüyor. Çocukların duyguları insanı daha farklı kılıyor” diye konuştu.

        Öğrencileri ile tek tek vedalaşan Remiye Öztürk, sürprizi hazırlayan okul idaresine de teşekkür etti.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ