Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Gaziantep'te evden uzaklaştırma cezası alan adam eşini öldürdü

        Yusuf KILIÇ / GAZİANTEP

        Gaziantep'te, eşine şiddet uyguladığı için evden uzaklaştırma cezası alan Ferit Coşkun, eşi Filiz Coşkun'u bıçaklayarak öldürdü. Polis, kaçan kocayı yakalamak için çalışma başlattı.

        3 GÜN ÖNCE EVDEN UZAKLAŞTIRMA CEZASI ALMIŞ

        Olay, Şehitkamil ilçesi, Karacaoğlan Mahallesi 103 Nolu Sokakta meydana geldi. İddiaya göre 3 gün önce eşine şiddet uyguladığı gerekçesiyle evden uzaklaştırma cezası alan Ferit Coşkun (40), eşi Filiz Coşkun'u (36) arayarak pişman olduğunu ve konuşmak istediğini söyledi. 3 çocuk annesi Filiz Coşkun'un kabul etmesi üzerine Ferit Coşkun eve gitti. Evde konuşma sıranda tartışmaya başladı. Tartışmada Ferit Coşkun mutfaktan aldığı ekmek bıçağı ile eşini vucudunun değişik yerlerinden yaraladı. Filiz Coşkun'un bağırıp yardım istemesi üzerine odaya giren oğlu, babasına müdahale etmek istedi. Bu sırada Ferit Coşkun, kendisine engel olmak isteyen oğlunu da elinden yaralayarak kaçtı.

        HASTANEDE ÖLDÜ

        Evden gelen sesler üzerine komşular içeri girdiklerinde anne ve oğlunu yaralı halde buldu.

        Anne ve oğlu, komşuların haber vermesiyle gelen ambulansla Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Burada yapılan müdahalelere rağmen Filiz Coşkun kurtarılamadı. Elinden yaralanan oğlu ise tedavisinin ardından taburcu edildi.

        POLİS KAÇAN ZANLININ PEŞİNDE

        Olayın ardından cinayetle ilgili soruşturma başlatan polis, karısını öldürüp, oğlunu da yaraladıktan sonra kaçan Ferit Coşkun'u yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ