Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Muğla'da bir çoban daha ölü bulundu

        Geçtimiz 2 ayda 3 çobanın öldürüldüğü Muğla’nın Seydikemer İlçesi’nde, 75 yaşındaki Osman Demirci isimli çoban da bir su kuyusunda ölü bulundu.

        Emekli olduktan sonra çobanlık yapan Osman Demirci’den dün öğle saatlerinden itibaren haber alınamayınca yakınları yetkililerden yardım istedi.

        Olay yerine ulaşan AKUT ekipleri de çevrede arama çalışması yaptı. Demirci’nin terliklerinin kenarında bulunduğu bir kuyudaki su vidanjörle boşaltıldı. Suyun tahliyesinin ardından cansız bedenine ulaşılan Osman Demirci’nin dizlerine kadar çamura saplandığı görüldü. Demirci’nin cesedi, sedyeye bağlanarak yukarı çıkarıldı. Demirci’nin cenazesi, ilk incelemenin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

        AYNI YERDE 3 ÇOBAN CİNAYETİ

        Seydikemer Ovacık-Esenköy orman yolunda 9 Mart’ta 44 yaşındaki Cahit Paslı ile eşi 38 yaşındaki Hatice Paslı, dağın eteklerine bıraktıkları keçileri kontrole giderken tüfekle öldürülmüştü. 2 Nisan günü de Seydikemer’in Kabaağaç Mahallesi’nden Mendos Dağı eteklerine keçi otlamaya giden çoban 42 yaşındaki Hüseyin Gökmen, tüfekle sırtından vurularak öldürülmüş halde bulunmuştu.

        3 cinayet ile ilgili soruşturma da devam ediyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ