Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Aksaray'da silahlı sopalı kavgada 17 kişi yaralandı

        Aksaray'da cinsel taciz konusunda mahkemelik olan 2 grup oto pazarında karşılaşınca silah, tüfek ve bıçaklar konuştu. Olayda 17 kişi çeşitli yerlerinden bıçak, kurşun ve saçma yaralarıyla yaralandı.

        Olay, Hacılar Harmanı Mahallesi Aksaray Otomobil Pazarı'nda meydana geldi.

        Edinilen bilgiye göre, 6 ay önce Sevda K. (30) cinsel tacize uğradığını iddia ederek durumu polise bildirmişti. Polis ekipleri Sevda K'nin ifadesinin aldıktan sonra olay mahkemeye taşındı. Mahkeme 6 aydır devam ederken son duruşması 14 Nisan 2016'da Aksaray Adliyesi'nde görüldü, o gün de tacize uğrayan ve taciz ettikleri iddia edilen 2 grup adliyede kavga etti, olayda 2 kişi yaralandı.

        Mahkemenin ardından bugün iki grup yine Otomobil Pazarı'nda karşılaştı. Erdal K. (31), Ekrem K. (50), Vedat K. (32), Sevda K. (34), Serkan K. (29), Serhat K. (17), Nejla K. (38), Filiz K. (29), Sedat K. (31), Fırat T. (22), C.T. (16), Nevzat T. (46), Murat T. (53), Gençay T. (25), Yıldıray T. (24), Akif T. (56), Refik A. (47) aralarında çıkan sözlü tartışma sonrası birbirine girdi.

        Kavgada silah, tüfek ve bıçaklar konuştu. İki tarafında ateş açması sonucu 17 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.

        Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Yardım ekiplerince ilk müdahaleleri olay yerinde yapıldıktan sonra Aksaray Devlet Hastanesi ve özel bir hastaneye kaldırıldı.

        Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, polis ekipleri olay yerinde geniş çaplı inceleme ve soruşturma başlattı.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ