Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Ak Parti vekili Ayşe Sula Köseoğlu telefonla kız istedi

        Enis YILDIRIM/TRABZON

        AK Parti Trabzon Teşkilatı’nın başlattığı ‘nöbetçi vekil’ uygulaması, genç bir çiftin mutluluğuna yaradı. Parti il başkanlığı binasında vatandaşların sıkıntılarını dinleyen AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, sevdiği kızın ailesinin evlenmelerine izin vermediğini söyleyen Adem Gençosmanoğlu’nun isteğini kırmadı, telefona sarıldı.

        Trabzonlu gence, öğretmen kızı Fatma Kazancı’yı vermek istemeyen babayı telefonda ikna eden Köseoğlu, Elazığ’a gidip kızı isteme ve çiftin nikâh şahitliğini yapma sözü de verdi.

        ADLİYEDE TANIŞTILAR

        Maçka Adliyesi’nde mübaşir olarak görev yapan Gençosmanoğlu, ablası aracılığıyla tanıştığı Fatma Kazancı’yı çok sevdiğini belirterek “Vekilimi avukat olduğu için tanıyordum. Kendisinden yardım istedim. Çok teşekkür ederim” dedi.

        Vatandaşlardan bazılarının polise yakalattıkları tabancalarını geri istediği, kavga eden çiftlerin de barıştırma talebinde bulunduğu belirtilen Milletvekili Köseoğlu ise “Bir gencimiz geldi.

        Babası, sevdiği kızı vermiyormuş. Elazığ’daki babanın iyi bir AK Partili olduğunu öğrendim. Telefonla aradım, babayı ikna ettim” diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ