Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Adana'da Suriyeli baba oğluna hortumla işkence yapıp, görüntülerini çektirdi!

        Adana'daSuriyeli sığınmacı Muhammed Ellababidi, 5 çocuğundan evi terk eden 15 yaşındaki Abdullah Ellababidi'ye ibret olsun diye 12 yaşındaki A. Ellababidi'yi hortumla dövüp, cep telefonuyla işkence görüntülerini çektirdi.

        Komşularına "Alın bu görüntüyü Abdo'ya gönderin" diyen Abdullah Ellababidi hakkında soruşturma açıldı. Suriye'deki çatışmalardan 2014'te kaçıp eşi ve 5 çocuğuyla birlikte Adana'ya gelerek merkez Seyhan İlçesi'nde bir ev tutan Muhammed Ellababidi'nin büyük oğlu 15 yaşındaki Abdullah Ellababidi, ekonomik sıkıntı ve yaşadıkları sorunlar nedeniyle ailesini terk etti.

        BÜYÜK OĞLU EVDEN KAÇAN BABADİĞER ÇOCUKLARINA İŞKENCE YAPTI

        Oğlunun evden kaçması, diğer çocuklarının da yaramazlık yapmasına sinirlenen Muhammed Ellababidi, çocuklarından A. Ellababidi'yi evin salonunda yere yatırdı. Bağırarak, çocuğun yatarken ayaklarını havaya kaldırmasını isteyen Muhammed Ellababidi, eline aldığı hortumla defalarca vurdu.

        AĞLAYARAK YALVARDI

        Canı yandıkça çığlık atıp babasının ayaklarına kapanan A. Ellababidi, hortumla işkence yapan babasına sürekli yalvarsa da Muhammed Ellababidi vurmaktan vazgeçmedi. Bu sırada evde bulunan bir kişiye cep telefonuyla 2 dakikayı aşan işkencenin görüntüsünü çektiren Muhammed Ellababidi, "Bu filmi Abdo'ya göndereceğim. Beğenmezse yine dövüp yine görüntüsünü çekerek göndereceğim" diye bağırdı.

        Kaçan oğlunun gözünü korkutmak için diğer oğluna işkence yapan Muhammed Ellababidi'nin çektirdiği videoya ulaşan polis, soruşturma başlattı.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ