Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Denizli Yetiştirme Yurdu'nda şiddet iddiası

        Denizli Yetiştirme Yurdu'nda bir çocuğa şiddet uygulandığı iddia edildi. CHP Denizli İl Başkanı Teoman Sancar, görüntüleri gazetecilerle paylaşarak, bu konuda yetkililerin gerekeni yapmasını istedi.

        CHP Denizli İl Başkanı Teoman Sancar, CHP Denizli Eski Milletvekili Gülizar Biçer Karaca ile il binasında basın toplantısı düzenledi. Denizli Yetiştirme Yurdu'nda çekildiğini iddia ettiği görüntüleri basınla paylaşan Sancar, görüntülerin dehşet verici olduğunu söyledi.

        Görüntülerde, yemekhanede yemek yiyen bir çocuğa bir erkek görevlinin boynundan tutarak, bir kadın görevlinin ise yemek yediği tabağa vurarak şiddet uyguladığını iddia eden CHP Denizli İl Başkanı Teoman Sancar, görüntüleri izlerken büyük üzüntü duyduklarını söyledi.

        "KENDİ ÇOCUĞUNUZA YAPILSA NE YAPARDINIZ?"

        Görüntünün ellerine 3 gün önce geçtiğini ve doğrulattıktan sonra paylaştıklarını belirten Sancar, "Önce bir erkek görevli ardından bir kadın görevli Denizli Yetiştirme Yurdu'ndaki bir çocuğa şiddet uyguluyor. Çocuk yemeği yemeden kalkıp gidiyor. Bu konuda ihmali olanlara, Sayın Bakana, Sayın Vali'ye soruyorum. Kendi çocuğunuza böyle bir şey yapılsa ne yapardınız? Kendi çocuğunuzun boynu sıkılsa öylece seyredebilir misiniz? Kendi çocuğunuzun suratına yemek tabağı fırlatılsa öylece bakar mısınız? Görüntülerin doğruluğunu teyit ettik'' dedi.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ