Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu Antalya'da

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, özel uçak "ANA" ile saat 11.40'ta Antalya'ya gitti. Başbakan Ahmet Davutoğlu da eşi Sare Davutoğlu ile birlikte, özel uçak "DAP" ile saat 12.30'da Antalya'ya geldi.

        Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Esenboğa Havalimanı'ndan Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga, Vali Mehmet Kılıçlar, Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan ve diğer yetkililer uğurladı.

        Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci de Antalya'ya gitti.

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya merkez Kepez ilçesinde düzenlenecek toplu açılış töreni ile EXPO 2016 Antalya Uluslararası Bahçecilik Sergisi Açılış Töreni'ne katılacak.

        DAVUTOĞLU DA GELDİ

        Başbakan Ahmet Davutoğlu, özel uçak "DAP" ile saat 12.30'da Antalya'ya geldi.

        Başbakan Davutoğlu'nu, Antalya Havalimanı'nda Vali Muammer Türker ve diğer yetkililer karşıladı. Davutoğlu ile eşi Sare Davutoğlu ve Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan da Antalya'ya geldi.

        CAMİDE SEVGİ GÖSTERİSİ

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Cuma Namazı'nı Kepez İlçesi'ndeki Hüseyin Alanlı Camii'nde kıldı.

        Namaz çıkışında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Davutoğlu, vatandaşlarla sohbet etti.

        Erdoğan, cami bahçesindeki çocuklara hediye ve harçlık verdi. Vatandaşlar 'Bu millet seninle gurur duyuyor' diye slogan atarak, Erdoğan'a sevgi gösterisinde bulundu.

        Erdoğan ve beraberindekiler, daha sonra konvoy eşliğinde otobüsle Kepez Belediyesi'ne geçiş yaptı.

        AK Partili Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve belediye bürokratları tarafından karşılanan Erdoğan ve Davutoğlu'a küçük çocuklar çiçek verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, belediyede çalışmalar ve yatırımlar hakkında Başkan Tütüncü'den brifing aldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ