Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bakırköy'de işkembe salonunda kurşun yağmuru

        Müslim SARIYAR / İSTANBUL

        Olay Bakırköy İncirli Caddesi'nde bulunan bir işkembe salonunda önceki gün sabaha karşı meydana geldi. İddiaya göre işkembecide bir arkadaşıyla çorba içen İdris Alakuş'un yanına gelen Hasan Erdem, kısa bir selamlaşmadan sonra garsonun hesabı istemesi üzerine "hesap ödendi" diyerek İdris A.'dan para alınmamasını istedi.

        İdris Alakuş, "Sen kimsin benim hesabımı ödüyorsun" diyerek Erdem'le tartışmaya başladı. Kısa süren tartışmanın ardından dışarı çıkan İdris Alakuş, aracında bulunan silahı alarak hiç duraksamadan önce Hasan Erdem'e, ardından da yanındaki iki arkadaşına kurşun yağdırdı.

        Saldırgan, işkemceden dışarı çıktı. İşyeri çalışanları ve müşteriler yaralılara yardıma koşarken polis ve sağlık ekipleri çağrıldı. Gasp ve yağma suçlarından sabıkalı olduğu öğrenilen Hasan Erdem olay yerinde hayatını kaybederken, Kazım Ünlütürk ile Adem Canpolat da yaralandı. Saldirgan kısa süre sonra silahıyla birlikte yakalandı.

        Emniyet'teki işlemlerinin ardından Bakırköy Adliyesi'ne sevk edilen İdris Alakuş ile olay sırasında yanında olduğu belirtilen Savcı Karabulut, savcıya ifade verdi. Karabulut, savcılık sorgusunun ardından serbest bırakılırken, katil zanlısı İdris Alakuş tutuklanma talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Mahkeme, Alakuş'un tutuklanmasına karar verdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ