Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Habertürk TV'de Cansu Canan'ın sunduğu Öteki Gündem 100'üncü programını yaptı

        Habertürk TV'de yayınlanan "Öteki Gündem" programı Cansu Canan'la 100'üncü bölümüyle ekranlara geldi.

        Öteki Gündem, dinler tarihi, efsaneler, inanışlar, bilim dünyası, mitler, arkeoloji, komplo teorileri, mistisizim, semboller ve kadim uygarlıkların peşinde yolculuğunu sürdürmeye devam etti. Cansu Canan sorularını her biri alanında uzman konuklar; İlahiyatçı-Yazar Fatih Çıtlak, Dr. Ramazan Kurtoğlu, Fütürist Murat Şahin, Araştırmacı-Yazar Ertan Özyiğit, Akademisyen - Yazar Sefer Darıcı, Prof. Dr. Canan Karatay, Prof. Dr. Ethem Derman, Sanat Tarihçisi Talha Uğurluel ve Yazar Yalçın Koçak yanıtladı.

        "Dünyanın sonu nasıl gelecek", "İnsanlığı neler bekliyor" gibi sorulara yanıtlar aranan ve sosyal medyada da en çok konuşulanlar arasına giren programda konularındaki uzmanlar önemli görüşler ifade etti.

        Habertürk gazetesi yazarı ilahiyatçı yazar Fatih Çıtlak, dünyanın sonunun nasıl geleceği konusunda önemli açıklamalar yaptı.

        Prof. Dr. Canan Karatay "Türkiye'ye bozulmuş tohum giriyor" diyerek önemli bir konuya değindi.

        100'ÜNCÜ PROGRAM HATIRASI

        Cansu Canan, Kendi saatinde ve yayın diliminde her zaman önde yer alan Öteki Gündem konuklarıyla program sonrası hatıra fotoğrafları çekti ve Twitter'dan gelen yorumlara şu karşılıkları verdi:

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ