Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Bursa'daki terör saldırısını gerçekleştiren şahıs tespit edildi

        Bursa'da terör saldırısını gerçekleştiren kişinin kimliği açıklandı. İçişleri Bakanı Efkan Ala, saldırganın terör örgütü PKK üyesi 1992 doğumlu Eser Çali olduğunu söyledi. Konuyla ilgili 6 kişi tutuklandı.

        CANLI BOMBANIN FOTOĞRAFI ÇIKTI

        Bursa'da geçtiğimiz çarşamba günü canlı bomba saldırısını düzenleyen Eser Çali'nin fotoğrafı ortaya çıktı. PKK terör örgütünün dağ kadrosunda çekilen fotoğrafı ele geçirilen Çali'nin Bursa'ya geldikten sonra çeşitli yerlerde keşifler yaptığı, çanta ve cep telefonu aldığı öğrenildi.

        AİLESİ KONUŞMAK İSTEMEDİ

        Bursa Ulu Camii'ndeki saldırıda canlı bomba olduğu ileri sürülen Eser Çali'in Iğdır'daki ailesi olayın şokunu yaşıyor.

        Terör örgütü PKK ile bağlantılı olan TAK örgütünün kimliğini açıklamasıyla, Ulu Camii önündeki canlı bomba eylemini gerçekleştirdiği ileri sürülen Eser Çali'nin Iğdır'daki babası Salih Çali, olayla ilgili bir şey bilmediğini söyledi.

        Geçtiğimiz hafta Bursa'da 23 kişinin yaralandığı saldırıda canlı bomba olduğu ileri sürülen kadın terörist Eser Çali'nin, Iğdır'ın Ermenistan sınırına sıfır noktada bulunan Orta Alican köyünde yaşayan babası Salih Çali, bununla ilgili emniyetin bildiğinden fazla şey bildiğini belirterek, bu konu konuşmak istemediğini söyledi.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ