Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Gayrettepe'de yaşlı kadının intihar ettiği an kameralara böyle yansıdı

        Uzay KESMEN-MÜSLİM SARIYAR / İSTANBUL

        İstanbul Gayrettepe'deki5 yıldızlı bir otelde konaklayan kanser hastası SL., girdiği bunalım sonucu sabaha karşı otelin merdiven boşluğundan atlayarak intihar etti. Hayatını kaybeden yaşlı kadının odasında "ölümümden kimse sorumlu değildir" yazılı bir intihar notu bulundu.

        Gayrettepe'de bulunan 5 yıldızlı bir otelde sabaha karşı intihar şoku yaşandı. Edinilen bilgiye göre, 2 Mayıs günü otele yerleşen ve kanser hastası olduğu öğrenilen 71 yaşındaki S.L., sabaha karşı kaldığı 10. kattaki 1005 numaralı odasından çıkıp kendini merdiven boşluğuna bıraktı.

        Yaşlı kadın metrelerce yükseklikten otelin zemin katına çakılırken, durumu fark eden otel görevlileri hemen 112 sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekibi, S.L.'in hayatını kaybettiğini belirledi.

        "ÖLÜMÜMDEN KİMSE SORUMLU DEĞİL"

        Polis tarafından S.L.'ninotel odasında yapılan incelemede, "ölümümden kimse sorumlu değildir" yazılı bir intihar notu ve aranmasını istediği bir irtibat numarası bulunurken, yaşlı kadının otele 1 kilometre uzaklıktaki özel bir hastanede ise kanser tedavisi gördüğü öğrenildi.

        Otel odasına 2 günlük rezervasyon yaptıran L.'ninotele yalnız geldiği ve odada tek başına kaldığı belirtilirken, yaşlı kadının kanser hastalığı nedeniyle girdiği bunalım sonucu intihar ettiği düşünülüyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ