Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Üsküdar'da bir adam tartıştığı eşini çocuklarının önünde öldürdü

        Müslim SARIYAR-Uzay KESMEN /İSTANBUL

        Üsküdar'da oturan Ukrayna vatandaşı Bayram Mamedov (53), Azarbeycanlı eşi Asmar Guliveya'yı (33), iki çocuğunun gözü önünde 25 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Mamedov, gözaltına alınarak Üsküdar Asayiş Büro Amirliği'ne götürüldü.

        Aile içi kavga ihbarı alan Üsküdar Ekipler Amirliği'ne bağlı polisler önceki gece saat 04.00'da Sancaktepe Mahallesi'ndeki Ukrayna vatandaşı Bayram Mamedov'un evine gitti.

        Kapıyı açan Bayram Mamedov, polisleri içeri aldı. Polisleri karşılarında gören çocuklar, gözyaşları içinde "Babam annemi öldürdü" dedi. Mamedov, evin içinde gözaltına alınırken, olay yerine de takviye polis ekibi ve ambulans çağrıldı.

        BIÇAK GÖĞSÜNE SAPLI BULUNDU

        Göğsünde bıçak saplı olarak bulunan Asmar Guliveya olay yerinde hayatını kaybetti. Gözaltına alınarak Üsküdar Asayiş Büro Amirliği'ne götürülen Bayram Mamedov'un ifadesinde, 8 ay önce Kırım'dan İstanbul'a gezmeye geldiklerini ve çok beğendikleri için bir ev alarak burada yaşamaya başladıklarını söyledi.

        Mehmedov, "2 hafta kadar önce eşimin gizli bir telefon kullandığını gördüm. Bu nedenden dolayı aramızda tartışma yaşandı. O günden beri içimde bir şüphe vardı. Son günlerde de eşimi öldürmeyi kafama koymuştum. O gece dışarı çıktım. Sigara alarak eve tekrar geldim. Çay içerken, daha önce planladığım şekilde eşimi öldürdüm. Çok direndi. Evde ne var ne yok bana atmaya başladı. Evde bulduğum 2 ekmek bıçağı ve 1 bir mevye bıçağını gelişi güzel vücudunun her yerine sapladım" dediği öğrenildi.

        Genç kadının cenazesi olay yerinde yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Cinayet şüphelisi Bayram Mamedov, sorgusunun ardından savcılığa sevk edilecek.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ