Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Samsun'da kesmeye kıyamadığı ağacı iş yerinin içinde bıraktı

        Samsun'da bir esnaf kesmeye kıyamadığı ağacı iş yerinin içinde bırakınca ortaya ilginç bir görüntü çıktı.Atakum'da fırının yapıldığı yerdeki dut ağacını kesmeye kıyamayan dükkan sahibi Ali Çıldır, ağacı dükkanın içine alıp yarısından yukarısını dükkanın dışına çıkardı. Gövdesi içeride, dalları dışarıda olan dut ağacının bakımını düzenli olarak yapan Çıldır, çevreye karşı duyarlı bir davranış sergiledi.

        Çıldır, "Bu ağaç binanın kurulduğundan beri vardı. Biz de bu dükkanın yapım aşamasında bu ağaca kıyamadık. Kesmeyelim bunu yazık olur dedik. Dut ağacı bu, yaprakları da açtı. Taze bir şekilde dutları da yiyeceğiz. Kıyamadık hem dekor olur dedik hem çevremizi koruyalım dedik. Kesmedik bu ağacı, bakımını yapıyoruz, suluyoruz. Müşterilerimizin de hoşuna gidiyor. Dikkatlerini çekiyor. Güzel tepkiler alıyoruz ağaçla ilgili. Biraz engel olsa da dekor olarak düşünüyoruz.

        Müşterilerden güzel tepkiler almak bizim de hoşumuza gidiyor. Ağacımızdan memnunuz. Dükkanın arka tarafında bir dut ağacı daha var. O dışarıda kaldı. Biz de elimizden geldiği kadar ağaçlara sahip çıkıyoruz. İnsanların ilgisini çekiyor. İki ağacın da bakımını düzenli olarak yapıyoruz. Doğayı koruma adına güzel bir şey. Gölgesinde oturup bir çay içmek için de güzel. Gölgelik yapıyor" dedi.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ