Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Kartal'da kaza yapan kadın sürücü gözyaşlarına boğuldu

        Kaza saat 10.00 sıralarında Hürriyet mahallesi vatansever caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Barış Şahin'in kullandığı 34 JR 2983 plakalı otomobil ile Hülya Altunışık'ın kullandığı 34 LC 7599 plakalı cip bilinmeyen bir nedenle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobilde bulunan Şahin yaralanırken, cipte bulunan sürücü ve 4 yaşındaki yeğeni kazayı yara almadan atlattı.

        KOMŞULARI SAKİNLEŞTİRMEYE ÇALIŞTI

        Kazayı gören vatandaşlar itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Polis ekipleri de başka bir kazanın yaşanması için çevrede güvenlik önelimi aldı. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri otomobilde bulunan yaralıyı ambulansla hastaneye kaldırdı. Olayda cip sürücüsü Hülya Altunışık ve 4 yaşındaki yeğeni kazayı yara almadan atlattı. Kaza sonrası şoka giren kadın sürücü dakikalarca gözyaşı döktü. Kaza haberini alan komşuları ve çevredeki vatandaşlar kadın sürücüyü uzun süre sakinleştirmeye çalıştı.

        MAHALLELİNİN İSYANI

        Kaza nedeniyle cadde kısa süreliğine trafiğe kapatıldı. Kaza yerine gelen mahalleli bu caddede sürekli kazalar yaşandığını ve yetkililerin hiçbir önlem almadığını belirterek tepki gösterdi. Kaza nedeniyle yola dökülen yakıttan dolayı bir vatandaşta ayağı kayarak yere düştü.

        Yolun kumlanması ve kazaya karışan araçların kaldırılmasından sonra cadde tekrar trafiğe açıldı. Polis, kaza ile ilgili inceleme başlattı.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ