Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Sümeyye Erdoğan'ın nikahına uydu fotoğraflı koruma planı

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan ile Selçuk Bayraktar'ın nikahının yapılacağı Halkalı Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nde hazırlıklar son sürat devam ediyor.

        Gösteri merkezi önünde polis bariyerleri ile geniş güvenlik önlemi alınırken, korumaların uydu fotoğraflı kağıtlarla koruma planı hazırladığı görüldü. Nikahın ise İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş tarafından kıyılacağı öğrenildi.

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'ın 14 Mayıs'ta, Selçuk Bayraktar ile nikahının gerçekleşeceği, Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nde(YKB) hazırlıklar sürüyor.

        İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Küçükçekmece Belediyesi ekiplerinin gösteri merkezi çevresindeki alanlarda temizlik ve çiçek sulaması yaptığı görüldü. Halkalı'daki YKB Gösteri Merkezi'nin etrafına ise polis bariyerleri ile adeta çelikten bir duvar örülürken, çalışma ekipleri tarafından içeriye meşrubat taşındı.

        UYDU HARİTALI GÜVENLİK ÖNLEMLERİ

        Alanın etrafında kuş uçurtmayan Cumhurbaşkanlığı korumaları, nikahın yapılacağı mekanın uydu fotoğraflarını çıkardı. Bir görevlinin elinde bulunan kağıtların, nikahın yapılacağı günde görevli polislerin duracağı koruma noktalarının belirlendiği öğrenildi.

        BİNLERCE DAVETLİ, YÜZLERCE POLİS

        Çiçeklerin sulanıp, tadilatın yapıldı YKB'nin yollarına da polis bariyerleri döşendi. Nikah günü binlerce kişinin davet edildiği gün için yüzlerce polisinde görev alacağı düşünülüyor. Öte yandan, davetlilerin gireceği ana kapı girişine de çadırlar kurulurken, mekan dışında hazırlıkların büyük bir kısmının tamamlandığı görüldü.

        Öte yandan nikahın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş tarafından kıyılacağı öğrenildi.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ