Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Şule Dere Kadıköy'de toprağa verildi

        Kurthan DEMİR / İSTANBUL

        Kadıköy Yoğurtçu Parkı'nda önceki gece yürüyüş yapan 23 yaşındaki İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi öğrencisi Şule İdil dere, hafriyat kamyonunun altında kalarak hayatını kaybetti.

        Kadıköy Yoğurtçu Parkı'nda önceki gece saat 23.30 sıralarında meydana gelen kazada 34 JA 4681 plakalı hafriyat kamyonu, yürüyüş yapmakta olan Şule İdil Dere'ye (23) çarptı.

        Genç kız olay yerinde hayatını kaybetti. Kamyon sürücüsü gözaltına alındı. Genç kız için Kadıköy Zühtü Paşa Camii'nde bir tören düzenlendi.

        Üniversiteli kızın annesi Nesrin Arslan ve babası Berdan Dere sinir krizi geçirdi. Ailenin yakınları, anne ve babayı sakinleştirmek için büyük çaba gösterdi. Tabutun başına duvak konulan genç kızın cenazesinin Kızıl Toprak Zühtü Paşa Camii'nde kılınan ikindi namazının ardından toprağa verildi.

        KENTSEL DÖNÜŞÜME KURBAN GİTTİ

        Cenaze boyunca gözyaşlarını tutamayan genç kızın anensi Nesrin Arslan, kızının kentsel dönüşüme kurban gittiğini söyledi.

        İNSANIN DEĞERİ YOK

        Ailenin bir yakını kazaya tepki göstererek şunları söyledi: "Parkta yürüyüş yolunda, parkın içinde meydana gelmiş kaza. Her şeyi çöp ve moloz olarak görüyorlar ve onun getireceği para olarak görüyorlar herhalde. Ne diyeyim daha insanlığın bir değeri yok ki molozu taşıyınca para alıyor. İnsanı çiğneyince ne olacağını göreceğiz " dedi.

        SÜRÜCÜ SERBEST

        Bu arada kamyon sürücüsünün çıkartıldığı mahkeme tarafından serbest bırakıldığı öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ