Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Rize Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nda görev değişimi

        Katılımın yoğun olduğu genel kurula; Adalet ve Kalkınma Parti Rize Milletvekili Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Hikmet Ayar, belediye başkanları, sivil toplum temsilcileri, Maliye ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının il temsilcileri, çevre illerden gelen oda başkan ve yöneticileri ile üyeler katıldı.

        Yapılan genel kurul ile Ali Fuat Çakmakçı grubu göreve geldi.

        Yönetim kurulu üyeliklerine, Ali Fuat Çakmakçı, Hüsamettin Albayrak, Davut Bilgin, Mehmet Fatih Kahya, Hasan Köse.

        Denetleme Kurulu üyeliklerine; Ali Haydar Er, Yusuf Ziya Şerifoğlu, Ayşe Akataş,

        Disiplin kurulu üyeliklerine; Yaşar Yılmaz, Kemal Acar, Nusret Mete, İsmet Hatırnaz, Fatih Uzun.

        Birlik genel kurul delegeliklerine; Hikmet Ayar, Muammer Berberoğlu,Mustafa Bayraktar, Ali Fuat akmakçı,Mehmet Bakır, İlyas Güngör seçildi.

        Berberoğlu genel kurulda yaptığı konuşmasında 11 yıllık görev süresince birlikte görev yaptığı oda yönetici arkadaşlarına, oda çalışanlarına, oda üyelerine ve ailesine destek ve katkılarından dolayı teşekkür etti.

        Berberoğlu, görev süresi içerisinde birlik ve beraberlik içinde çalışmalar yaptıklarını söyledi ve bu çalışmalarımızla odaya hizmet binası kazandırdık dedi. Bina alımında desteklerinden dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere emeği geçen siyasilere, meslektaşlarına ve kamuoyuna teşekkür etti.

        Başkan Berberoğlu konuşmasında, "Görev süremiz içerisinde meslektaşlarımızın sorunları ve çözümü için çalışmalar yaptık. İlimizdeki diğer oda ve sivil toplum kuruluşları, kamu kurum kuruluşları ile birlik beraberlik içinde çalıştıklarını söyledi. İlimizin vergi tahakkuk ve tahsilatındaki başarıda köprü görevi yaptıklarını , üyelerimizi ilgilendiren mesleki konuların yanında kamuoyunun bilgilendirilmesi konusunda gerek yazılı, gerekse görsel basında açıklamalar yaptıklarını, ülkemizde ve dünyada yaşanan gelişmelere, toplumsal olaylara duyarlılıkla yaklaşarak kamuoyunda etkin bir sivil toplum örgütü olarak yer aldık" dedi.

        Berberoğlu "Geçen süre içerisinde ülkemiz ve ilimizin kalkınması için önemli bir çok projenin hayata geçirilmesinde birlik ve beraberlik içerisinde çalıştığımız ilimizdeki oda ve sivil toplum temsilcilerine, başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan 'a ve ilimiz siyasilerine, değerli basın mensuplarına, ve diğer kamu kurum ve kuruluşların yöneticilerine teşekkür ediyorum " dedi.

        "Yine, ovit tüneli projesi tamamlama aşamasında olduğunu söyleyerek yine birlikte çalışarak ilimize kazandırma aşamasında olduğumuz havalimanı, lojistik merkezi projesi, yapımı devam eden osb, güney çevre yolu ve birçok projeler var bunlar ilimiz için hayati önem arz eden projelerdir. Bu projeler tamamlandığında ilimiz turizmde de hak ettiği yere alacağına inanıyorum "dedi.

        Başkan Berberoğlu, gerek odadaki çalışmalarında gerek ülke ve ilimizin kalkınması için bu güne kadar yapılan ve bundan sonra yapılacak çalışmalarda birlik ve beraberliğe dikkat çekti.

        Bundan sonrada devam eden ve yeni projelere, yeni görev alacak arkadaşlarımızın da takipçisi olacağına inancını ifade etti.

        Önümüzdeki dönem içinde birlikte hareket ederek ilimizin tek geçim kaynağı olan çay'ımıza, ÇAYKUR’ a, müstahsile ve özel sektörü de koruyan çay kanunu çalışmasını tamamlamamız gerektiğini söyledi.

        Dünyada ve ülkemizde devam eden terör olaylarının son bulmasını dileğinde bulunarak terörü bir kez daha lanetlediğini ifade etti.

        Yapılan 22. Olağan Genel Kurulun başta mesleğimize, ilimize, ülkemize hayırlı olmasını dileyen Berberoğlu , "Yeni dönemde görev alacak arkadaşlarıma başarılar diliyorum" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ