Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa İstanbul'da dehşet! 5 yaşındaki oğlunu boğarak öldürdü

        İstanbul Kartal'da konfeksiyon işi ile uğraşan 40 yaşındaki baba, 5 yaşındaki oğlunu boğarak öldürdü. Polisi arayıp, "Galiba oğlumu öldürdüm" diyerek kendisini ihbar eden baba, bileklerini keserek intihara kalkıştı.

        Olay, Kartal Cumhuriyet Mahallesi Şehit Cihan Kızıltaş Sokak'ta bulunan 11 numaralı binanın çatı katında meydana geldi. İddialara göre, eşi Duygu T. ile 2 aydır ayrı yaşayan konfeksiyon işçisi Yıldırım T. (40), polisi arayarak oğlunu öldürdüğünü söyledi. İhbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri içeriye girdiklerinde, 5 yaşındaki Çağatay T.'nin cansız bedeni ile karşılaştı.

        Polis, oğlunu öldürdükten sonra bileklerini keserek intihara kalkışan babayı ise kanlar içinde buldu. Alkol aldığı iddia edilen Yıldırım T., olay yerine gelen ambulans ile hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Babası tarafından öldürülen küçük çocuğun cansız bedeni ise savcı tarafından yapılan incelemenin ardından morga kaldırıldı.

        Yıldırım T.'nin yaklaşık 2 ay önce kalp krizi geçirdiğini söyleyen mahalle sakinleri, "Kendisi konfeksiyonlara fason iş yapıyordu. Eşi ile aralarında sorunlar vardı ve 2 aydır evden ayrıydı. Kendisi oğlu ile birlikte kalıyordu. 2 ay önce kalp krizi geçirdi ve hastanede yattı" dedi.

        BABA TUTUKLANDI

        Kartal'da 5 yaşındaki oğlunu boğarak öldürdükten sonra intihara kalkışan baba çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

        Sabah saatlerinde Kartal Cumhuriyet Mahallesinde 5 yaşındaki oğlunu boğarak öldürdükten sonra polisi arayan Yıldırım T. eve gelen ekipler tarafından gözaltına alınmıştı. Olayın ardından bileklerini keserek intihara kalkıştığı görülen baba Yıldırım T. ambulans ile hastaneye kaldırılarak tedavi altına alnmıştı.

        Tedavisinin ardından Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayına çıkarılan baba Yıldırım T. savcılık sorgusunun ardından tutuklanması istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

        Baba Yıldırım T. çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi. Öte yandan olayın ardından intihar girişiminde bulunan zanlı Yıldırım T.'nin her iki kolunun da sargılı olduğu görüldü. Tekerlekli sandalyede olan baba Yıldırım T. görüntülenmemek için sargılı kollarıyla yüzünü gizlemeye çalıştığı görüldü.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ