Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa İzmir'de bıçaklı kadınların kavgasına kimse müdahale edemedi

        İzmir'in Basmane Semti'nde, N.G. ile L.H. adlı kadınlar, cadde ortasında bıçakla birbirine girip kavga etti. Her ikisi de çeşitli yerlerinden yaralanan kadınların bu kavga anını ise çevrede toplanan bazı vatandaşlar ayırmak yerine izledi. Polis tarafından ayrılan ve hafif yaralanan iki kadın hastaneye kaldırıldı.

        Fevzipaşa Bulvarı üzerinde yaşanan olayda, daha önce da aynı yerde kavga ettikleri öğrenilen 25 yaşındaki N.G. ile aynı yaştaki L.H., karşılaşınca tekrar tartışmaya başladı. Cadde ortasında saç saça kavga eden iki kadın, ardından yanlarında bulunan bıçakla birbirlerine saldırdı. Kadınlar, bıçak darbeleriyle vücutlarının çeşitli yerlerinden hafif şekilde yaralandı. Çevrede toplananlar ise kavga eden kadınları ayırmak yerine izlemeyi tercih etti.

        POLİS AYIRDI

        Bir vatandaşın çektiği cep telefonu görüntülerinde, elinde bıçak bulunan kadınların birbirlerine saldırmaları ve saçlarından tutup, tekme atmaları yeraldı. Kavga sırasında, vatandaşların haber verdiği polis ekipleri olay yerine gelip iki kadını ayırdı. Tarafların sakinleşmesinin ardından, hastaneye kaldırılan iki kadın tedaviye alındı. Tedavilerinden sonra ise, bıçaklama yaralama suçundan ikisi hakkında da işlem yapılacağı belirtildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ