Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Mersin'de feci kaza: 2 ölü, 2 yaralı

        Mersin’in Tarsus İlçesi’nde kavşakta bir kamyonetin özel otomobili biçmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 1’i ağır olmak üzere 2 kişi de yaralandı.

        Kaza trafik sinyalizasyon sisteminin bulunmadığı Bağlar ve Gaziler Mahallesini birbirine bağlayan Gazipaşa Bulvarı ile Mavi Bulvar’ın kesiştiği kavşakta meydana geldi.

        İddiaya göre Mavi Bulvar’dan çıkan sürücüsü belirlenemeyen 01 BCF 97 plakalı kamyonet, Gazipaşa Bulvarı’ndan gelen Veysel Öz yönetimindeki 01 DJH 10 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle kamyonet devrilip metrelerce sürüklenirken, otomobili savurdu.

        Kaza sonrası kamyonetten fırlayan Ali İhsan Köse (33) ve kamyonetin altında kalan İbrahim Yanardağ(56) hayatlarını kaybettiler. Otomobil sürücüsü Veysel Öz (29) ile yanında bulunan eşi Merve Öz(24) ise ağır yalandı. Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan Merve Öz’ün hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

        Kaza sonrası karayolu saatlerce ulaşıma kapanırken, kazada ölenlerin cansız bedenleri otopsi için Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Can pazarının yaşandığı kazanın ardından kavşakta toplanan vatandaşlar, kazanın meydana geldiği kavşakta ve Gazipaşa Bulvarı’nda sürekli bu tür kazaların meydana geldiğini belirterek, “Artık can kaybı yaşanmasını istemiyoruz, buraya trafik sinyalizasyon lambası istiyoruzö dediler.

        Bu arada feci trafik kazası anı kavşağa yakın bir noktada yer alan akaryakıt istasyonun güvenlik kamerasına da saniye, saniye yansıdı.

        Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ