Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Karabük'te kaza: 4 kişi yaralandı

        Kaza, saat 10.00 sıralarında D-755 Karayolu üzerindeki Bölge Trafik Şube Müdürlüğü önünde meydana geldi. Karabük yönüne giden 51 yaşındaki Mustafa Onur yönetimindeki 78 YC 055 plakalı otomobil iddiaya göre sürücüsünün sağ şeritten kontrolsüz şekilde sol şeride geçtiği sırada, arkadan gelen 41 yaşındaki Faruk Yüksel yönetimindeki 34 LP 9209 plakalı otomobille çarpıştı.

        Kazanın ardından iki otomobil de refüje savruldu. Kazada Mustafa Onur ve eşi Nuran Onur ile diğer araçta bulunan Faruk Yüksel ve Ufuk Can Ayyarkın hafif yaralandı. Kazaya neden olduğu iddia edilen ve başından yaralanan sürücü Mustafa Onur sağlık görevlilerine ne olduğunu sordu. Sağlık görevlisinin kaza yaptığını ve hastaneye götürüleceğinin söylendiği Mustafa Onur, "Ben mi yapmışım kazayı? Allah Allah. Hatırlamıyorum. Ben normal geliyordum" dedi.

        Yaralanan diğer araç sürücüsü Faruk Yüksel ile önündeki aracın sağ şeritten sol şeride geçtiğini söyleyerek, "Yaşlı amca ile aynı yöne gidiyorduk. Sanıyorum dönüşü kaçırdı. Sağ şeritten sol şeride döndü" dedi.

        Kazada yaralanan 4 kişi kaldırıldıkları hastanelerde tedavi altına alındı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ