Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Otobüste mastürbasyon yapan muavin iddiaları kabul etti

        Muğla'dan İstanbul'a gelmek üzere otobüsle yola çıkan üniversite öğrencisi C.D., muavinin yan koltukta mastürbasyon yaptığını ve spermlerinin yüzüne geldiğini öne sürerek şikayetçi olmuştu.

        Hürriyet'in haberine göre omuavinin şirket yetkililerine suçunu itiraf ettiği ve “Şeytana uydum yaptım abi” dediği iddia edildi.

        Metro Turizm ise olayla ilgili olarak bir açıklama yaptı. Metro Turizm Seyahat, Organizasyon ve Ticaret AŞ'den "Duyuru ve özür" başlığıyla yapılan yazılı açıklamada, bazı gazeteler ve sosyal paylaşım sitelerinde yer alan firmalarına ait otobüsteki muavinin, üniversite öğrencisi yolcu genç kıza yönelik tacizde bulunduğuna dair haberlerin, Metro Turizm çalışanlarında büyük üzüntüyle karşılandığı kaydedildi.

        Yapılan açıklamada, kadın yolcuya yönelik cinsel tacizde bulunduğu öne sürülen muavinin kurumla ilişiğinin kesildiği ve olayın adli makamlara iletildiği bildirildi.

        METRO TURİZM'İN OFİSİ BASILDI

        Bu arada, Metro Turizm'in Gazi Mahallesi 75. Yıl Caddesi'ndeki irtibat bürosu, dün gece maskeli 3 kişinin saldırısına uğradı. Kadın çalışanı silahla tehdit eden bu kişiler, büroyu tahrip etti. Kasadaki ve kadın çalışanın cüzdanındaki paraları aldıkları belirtilen saldırganlar, daha sonra kaçtı. (AA)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ