Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa E-5 Merter'de otomobil ile bariyerlerin arasına sıkışan motosikletli genç öldü

        E-5 Karayolu Merter mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 23 yaşındaki motosiklet sürücüsü Murat Can, yaşamını yitirdi.

        Kaza saat 12:30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre 23 yaşındaki motosiklet sürücüsü Murat Can, E-5 Karayolu Merter mevkiinde önünde ve sol şeritte seyreden 34 JM 905 plakalı Erdoğan Özdemir idaresindeki otomobili sollamaya çalıştı. Otomobil sürücüsünün kendisini fark etmemesi ile otomobil ile bariyerler arasında sıkışan motosiklet sürücüsü 23 yaşındaki Murat Can, metrobüs yolunun bariyerlerine çarptı.

        Çarpmanın etkisi ile kaskı takılı olmasına rağmen başına ağır bir darbe alan genç motosiklet sürücüsü Murat Can, yaklaşık 150 metre sürüklendi. Kazanın ardından duran otomobil sürücüsü Erdoğan Özdemir, Murat Can'ın yardımına koştu ancak genç motosikletçi olay yerinde yaşamını yitirdi.

        Kazanın ardından olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerinde Murat Can'a müdahale eden sağlık ekipleri, gencin yaşamını yitirdiğini belirledi. Kaza noktasında araştırma yapan emniyet ekipleri ise bir kişinin ölümü ile sonuçlanan olayla ilgili inceleme başlattı.

        Öte yandan kazaya karışan otomobil sürücüsü Erdoğan Özdemir, genç motosikletçinin cansız bedeninin yanı başında polislere kazayı anlatırken oldukça üzgün olduğu görüldü. Kaza sırasında otomobilde Özdemir'in ailesi de olduğu görüldü.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ