Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa 4 yaşındaki Ecrin Acar'ın yakınları güzel haberi bekliyor

        Yenice Mahallesi'nde iki gün önce evlerinin önünde oynadığı sırada kaybolan Acar'ı arama çalışmalarını polis ekipleri, çocuğun yakınlarının da desteğiyle devam ettiriyor.

        Minik Ecrin'in yakınları, çocuğun düşme ihtimaline karşın bugün evin önünden geçen Devlet Su İşlerine (DSİ) ait su kanalında yeniden arama yaptı ancak herhangi bir sonuç alınamadı.

        Evlerinin önünde müjdeli bir haber bekleyen acılı baba Ferdi Acar, gazetecilere yaptığı açıklamada, çocuğunu mahalleliyle aradıklarını, her yerde araştırdıklarını fakat hiçbir yerde bulamadıklarını söyledi.

        Ecrin'in kaçırıldığını düşündüklerini belirten Acar, "Buradaki kameralar çalışmıyormuş, kameralardan bir bilgi alamadığımız için çocuğumla ilgili en ufacık bilgi yok. Ne yapacağım, ne edeceğim, şaşırdım. Bütün duyarlı insanlardan yardım istiyorum." diye konuştu.

        Çocuğunun kolunda kıllı bir ben olduğuna işaret eden baba Acar, bunu gören, evladını tanıyan bütün duyarlı insanlardan yardım istediğini dile getirdi.

        "ÇOCUĞUM SIRRA KADEM BASTI"

        Acar, çok kötü ve zor durumda olduklarını vurgulayarak, şöyle konuştu:

        "Allah, kimsenin ocağına böyle bir şey vermesin. Bütün herkesin yardım etmesini istiyorum. Ne istiyorlarsa yapmaya, vermeye hazırım. Benim çocuğumdan bir haber versinler. Polis ekipleri de şu anda çok ciddi şekilde araştırma yapıyor. Her yerden yardım etmek için gelen insanlar var. Çocuğum sırra kadem bastı. 4 yaşında kız çocuğu, bilmiyorum ne olacak. Bana yardım edin. Kimseyle düşmanlığım ve kavgam yok. Param da yok. gelip benden fidye filan istesinler. Kapının önünde oynayan çocuk, 10 dakika içerisinde sırra kadem bastı."

        Ecrin'in annesinin psikolojik tedavi gördüğünü, ilaç kullandığını söyleyen Acar, "Eşimle 5 aydır ayrı yaşıyorum. Ayrı yaşadığım eşimin çocuğu kaçırdığı şeklinde haberler yayılıyormuş. Öyle bir olay yok. Kimseden şüphelenmiyorum. Annesi, istediği zaman çocuklarını alır, gider. İstediği zaman ben götürür, getiririm. Bu işin annesiyle hiçbir alakası yok." ifadesini kullandı.

        Yenice Mahallesi'ndeki evlerinin önünde oynayan 4 yaşındaki Ecrin Acar, iki gün önce kaybolmuş, polis, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ve Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri (UMKE), çocuğun evin önünden geçen DSİ'ye ait su kanalına düşmüş olabileceği ihtimali üzerine arama çalışması başlatmış ancak sonuç alınamamıştı.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ