Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Bolu'da TEM kapanınca Abant Kavşağı'nda sürücüler yoğunluk oluşturdu

        Bolu'da, TEM'in Ankara yönündeki Kaynaşlı ve Abant gişeleri arasındaki bölümün üst yapı onarım çalışmaları nedeniyle ulaşıma kapalı olması nedeniyle sürücülerin yönlendirildiği D-100 Karayolu'nda hafta sonunda yoğunluk oluştu. Özellikle Abant Kavşağı'ndan tekrar TEM'e girmek isteyen sürücüler uzun kuyruklar oluşturdu.

        TEM Otoyolu'nun Ankara yönü, Kaynaşlı Gişeleri'nden itibaren Abant Gişeleri'ne kadar üst yapı onarım çalışmaları nedeniyle geçen 26 Mayıs'ta ulaşıma kapatıldı. Bolu Dağı Tüneli'nin de içinde bulunduğu bölümün ulaşıma kapatılmasından sonra sürücüler Kaynaşlı'dan D-100 Karayolu'na yönlendirilmeye başlandı. Sürücüler, D-100 Karayolu'nda 17 kilometre ilerledikten sonra Abant Kavşağı'ndan tekrar TEM'e giriyor.

        Hafta sonunda D-100 Karayolu'nda yoğunluk oluştu. TEM'in kapalı olması nedeniyle Bolu Dağı'nı tırmanmak zorunda kalan sürücüler, bu bölümde ve özellikle tekrar TEM'e girmek istedikleri Abant Kavşağı'nda uzun araç kuyrukları oluşturdu. Yoğun araç trafiği nedeniyle Bolu Dağı'nda yavaş ilerleyen sürücüler, Abant Kavşağı'nda ise bir süre beklemek zorunda kaldı. Trafik ekipleri, sürücülerin adım adım ilerledikleri Abant Kavşağı'ndan TEM'e girdikleri bölümde trafiği yönlendirerek yoğunluğu azaltmaya çalıştı.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ