Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa SON DAKİKA | İstanbul Adalet Sarayı'nda intihar girişimi bitti, polis ikna etti

        Veli SARIBOĞA - Yusuf DOĞAN / İSTANBUL

        İstanbul Cuma öğleden sonra biri İstanbul Adliyesi'nde olmak üzere iki ayrı intihar girişimine sahne oldu.

        İstanbul'da figüranlık yaptığı öğrenilen 47 yaşındaki Kader Umutlu, 300 TL alacağı için savcılığa suç duyurusu için geldiği Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nın 6. katında intihar girişiminde bulundu.

        Adliye itfaiye çağrıldı. İtfaiye görevlileri Uutlu'nun intihar girişiminde bulunduğu noktaya hava yastığı açtı. Yaklaşık 30 dakika sonra Kader Umutlu'yu İstanbul Adalet Sarayı'na güvenlik hizmeti veren özel bir güvenlik şirketinin güvenlik müdürü Ali Duman ikna etti.

        Figuran Kader Umutlu'nun, 300 Lira alacağını alamadığı için intihar şovu yaptığı ortaya çıktı. Umutlu'nun, daha önce de 2008 ve 2013 yılında intihar girişiminde bulunduğu ortaya çıktı.

        SİMİTÇİ OTOPARKA ÇIKTI

        Karaköy'deki 8 katlı otoparkın en üst katına çıkan bir simitçi, simit tepsisini aşağı attıktan sonra intihar girişiminde bulundu. Olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yola şişme branda açılırken müzakereci polisler de kendisini jiletleyen simitçiyi ikna etmeye çalıştı. Simitçi, yaklaşık bir saat sonra ikna edilerek indirildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ