Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Ağrı Patnos'ta kazada ölen genç öğretmen Ahmet Yunus Emre Erdoğan'ın öğrencileri ile duygulandıran paylaşımı

        Ağrı'nın Patnos ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden iki öğretmenden Tokatlı Ahmet Yunus Emre Erdoğan'ın öğrencileri ile seslendirdiği 'Hoş geldin' parçası izleyenleri duygulandırdı.

        Ağrı'nın Patnos ilçesinde Budak Köyü İlköğretim Okulu Müdiresi Berat Çivi (29) ile Tes-İş Ortaokulu Müzik Öğretmeni Ahmet Yunus Emre Erdoğan (26) iftar programına giderken meydana gelen trafik kazasında hayatlarını kaybetti.

        Genç öğretmenlerin ölümü yöre halkı, öğrencileri ve yakınlarını yasa boğdu. Tokat'ın Reşadiye ilçesi Bozcalı beldesi doğumlu olan Yunus Emre Erdoğan'ın ilk görev yerinde yaklaşık bir yıldır çalıştığı öğrenildi.

        Öğrencileri ile birlikte çekim yaptığı onlarca videoda parçalar paylaşan Erdoğan, geride güzel anılar bıraktı. Öğrencileri ile seslendirdiği 'Hoş geldin' parçası ise izleyenleri duygulandıran Erdoğan, sosyal medya hesabında Cumartesi günü yaptığı sitem dolu paylaşımla adeta sevenlerine veda etti.

        Yazısında hayallerini gerçekleştirmek için girdiği GOÜ Müzik Öğretmenliği Bölümü'nü bazı nedenlerle 7 yılda bitirdiğini paylaşan Erdoğan, şu sözlere yer verdi:

        "Şimdi geç de olsa hayallerimi gerçekleştirmek için gecemi gündüzüme katarak imkansızlıkları, olmazları kafamdan silerek uykusuz kalıyor çalışıyorum. Allah şahidim çocukları ve mesleğimi çok seviyorum. Aşk varsa, sevgi varsa her şey mümkün. Biliyorum çetrefilli bir yol fakat ben yıllar önce o tecrübeyi edindim. Bir yerlere kolay gelinmiyor. Çektiğim cefanın karşılığını da 3 kardeş aynı anda atanarak aldık. Şimdi engelleri yıkma vakti. Haydi Bismillah."

        Ahmet Yunus Emre Erdoğan'ın cenazesi Tokat'ın Reşadiye ilçesinde, Berat Çivi'nin cenazesi ise Trabzon'da toprağa verilecek.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ