Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güvenlik Selfie çektiren emniyet amirine de soruşturma

        İstanbul ve Ankara'daki üç cinayetin zanlısı olarak aranırken, İzmir'in Menderes İlçesi'nde yakalanan Atalay Filiz'le bir polis memurunun selfie çektirmesinden sonra İzmir Emniyeti Cinayet Büro Amiri V.Y.'nin de fotoğrafı ortaya çıktı. Selfie çektiren V.Y. ile ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi.

        Tuzla'da geçen 27 Mayıs'ta tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı'yı, 2013 yılında da Tümgeneral Hasan Hüseyin Demirarslan'ın TÜBİTAK'ta çalışan oğlu Göktuğ Demirarslan ile Rus sevgilisi Elena Radchikova'yı Ankara'da öldürdüğü iddiasıyla aranan Atalay Filiz, 29 Mayıs'ta İzmir'de ortaya çıktı. En son görüntüsü de 31 Mayıs günü, kaldığı bekar evinden çıktığı sırada kaydedilen Atalay Filiz, dün de Menderes'te ihbar üzerine minibüste yakalandı.

        Gözaltına alınan Atalay Filiz'le emniyette selfie çektiren polislerin görüntüsü büyük tepki çekti. Ardından da Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memurları açığa alındı. Ancak bu görüntüden sonra bu kez İzmir Emniyeti Cinayet Büro Amiri V.Y.'nin fotoğrafı ortaya çıktı. V.Y.'nin de Atalay Filiz'in omzuna elini atıp çektirdiği fotoğraf yine sosyal medyada yeraldı. V.Y. ile ilgili soruşturma başlatıldı.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ