Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa İzinli asker Alibeyköy Barajı'nda boğuldu

        Nihat ULUDAĞ / İSTANBUL

        Askerlik yaptığı birliğinden izinli olarak geldiği öğrenilen Gündüzalp'ın 3 arkadaşı, "Baraja girmemesi konusunda onu ısrarla uyardık, bizin dinlemedi" dedi.

        YÜZMESİ YASAK BÖLGEDE BARAJA GİRDİ

        Vatani görevini yaptığı birliğinden izinli olarak İstanbul'da ailesinin yanına gelen Mehmet Gündüzalp önceki gün saat 17.00 sıralarında 3 arkadaşıyla birlikte Alibeyköy Barajı'na gitti.

        Baraj çevresinde bir süre gezen gençlerden Mehmet Gündüzalp, arkadaşlarına, "Ben yüzmek için baraja gireceğim" dedi. Arkadaşlarının tüm ısrarlarına ve uyarısına rağmen genç asker yüzmesi yasak olan bölgede baraja girerek yüzmeye başladı. Karşı sahile kadar yüzerek geçen Mehmet Gündüzalp, yeniden barajın iç kısımlarına doğru açılmaya başladığında, bir anda çığlık atarak çırpınmaya başladı.

        ARKADAŞLARININ BOĞULMASINI ÇARESİZLİK İÇERİSİNDE İZLEDİLER

        Arkadaşları Mehmet Gündüzalp'in boğulmasını çaresizlik içerisinde izleyen 3 arkadaşı hemen itfaiye, ambulans ve polis ekiplerini aradı. Sinir krizleri geçiren gençler olay yerine gelen polis ekipleri tarafından güçlükle sakinleştirildi. Deniz Şube Müdürlüğü'ne bağlı dalgıç polisler yaklaşık 20 dakikalık bir aramanın ardından Gündüzalp'in cesedini suyun altından çıkardı.

        NİYE DİNLEMEDİN NİYE YAPTIN

        Mehmet Gündüzalp'in cesedini gören 3 arkadaş, "Kaç kere dedik sana oğlum, niye dinlemedin ne yaptın sen?" diyerek gözyaşlarına boğuldu. 3 genç ifadelerinin alınması için emniyete götürülürken Mehmet Gündüzalp'in cenazesi Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ