Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Vali İzzettin Küçük Şanlıurfa'ya uğurlandı

        Son valiler kararnamesi ile Bursa'ya atanan Vali İzzettin Küçük Bursa'ya uğurlandı. Küçük, havaalanında düzenlenen törenle Şanlıurfalılara veda etti. Küçük ve ailesini uğurlamaya Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfa İl Jandarma Komutanı Albay Salman Kömürcü, İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı, vali yardımcıları, belediye başkanları, askeri erkan, kamu kurum ve kuruluş amirleri ve vatandaşlar katıldı.

        Havaalanı girişinde uğurlamaya gelenlerle tek tek tokalaşan Vali Küçük, girişte kendisini meşalelerle karşılayan Şanlıurfaspor taraflarıyla vedalaştı. Uğurlamaya gelenlerle hatıra fotoğrafı çektiren Küçük, burada yaptığı konuşmada, Urfalılara kendisine verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

        Taraftarlara yaptığı açıklamada, "Beraber iki buçuk sene yürüdük. Biliyorsunuz takım artık Mehmet Ekinci'ye emanet. Ona destek vereceksiniz. Bu sene Allah nasip ederse Süper Lig'e çıkacağız arkadaşlar. Başkan her şeyini koyacak bende Bursa'dan ne varsa koyacağım." diye konuştu.

        Şanlıurfa merkez ilçe Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ise "Öncelikle buruk bir akşamdayız. Valimizi uğurluyoruz. Gittiği yerden de Urfasporluları desteklemeye devam edecek. Bizde inşallah bu Pazar günü kongre ile yeni bir yönetim ile çok güzel bir takım kurarak hedeflediğimiz Süper Lig'e inşallah ulaşma konusunda her türlü güçlüğü yeneceğiz" ifadelerini kullandı.

        Küçük, eşi Ayşe Küçük ile Şanlıurfa GAP Havaalanı'nda alkışlarla uğurlandı.

        CHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ