Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Eskişehir'de eski sevgilisini bıçakladıktan sonra intihara kalkıştı

        Olay, bugün sabah saatlerinde, Vişnelik Mahallesi Park Sokak'ta meydana geldi. Fatih S., bir süre ilişki yaşadıktan sonra ayrıldığı Tuğba K.'nın önünü kesti. Fatih S., daha sonra belinden çıkardığı bıçağı art arda Tuğba K.'nın karnına sapladıktan sonra kaçtı.

        Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen Acil Servis ekibi, ağır yaralanan Tuğba K.'yı, yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulansla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırdı. Tedavi altına alınan Tuğba K.'nın hayati tehlikesinin olduğu belirtildi.

        Polisler kaçan Fatih S.'yi olay yerine yakın olan Vişnelik Mahallesi Çamlıyayla Sokak'ta kendisine ait park halindeki otomobilin içinde kanlar içinde buldu. Fatih S.'nin aynı bıçakla bileklerini kestiği, boynundan ve göğsünden yaraladığını gören polisler durumu 112'ye bildirdi. Fatih S. de gelen ambulansla Eskişehir Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Yoğun bakım servisinde tedaviye alınan Fatih S.'nin de hayati tehlikesinin bulunduğu, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü kaydedildi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ