Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Metrobüs durağında bıçaklı kavga güvenlik kamerasında

        Kavgada Tan Ç. isimli vatandaş yaralanırken, bıçaklı saldırıda bulunan şahıs kayıplara karıştı. Olay, saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

        Edinilen bilgilere göre, olay, 30 Mayıs günü öğle saatlerinde, Ayvansaray metrobüs durağında gerçekleşti. Zincirlikuyu yönüne giden metrobüs içerisinde Tan Ç. isimli yolcu ile kimliği belirsiz bir şahıs arasında tartışma yaşandı. Metrobüs Ayvansaray durağına geldiğinde araçtan inen şahıslar kavga etmeye başladı. Metrobüs durağında bıçağını çeken şahıs, Tan Ç.'yi karnından ve boynundan yaralandı. Tan Ç. ambulansla hastaneye kaldırılırken, zanlı ise kayıplara karıştı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

        Metrobüs durağında yaşanan bıçaklı dehşet, güvenli kamerasına da yansıdı. Görüntülerde, metrobüsün Ayvansaray durağında durmasıyla beraber kimliği belirsiz şahıs, aceleyle metrobüsten iniyor.

        Onun peşinden inen Tan Ç., kimliği belirsiz şahsa doğru hareket ediyor. Kimliği belirsiz şahsın, arka cebinden bir bıçak çıkardığı görülüyor. Elindeki bayrağı atıp hızla Tan Ç.'ye saldıran kimliği belirsiz şahıs, Tan Ç.'yi boynundan ve karnından yaralıyor. Bunun üzerine Tan Ç. koşarak kaçıyor ve kimliği belirsiz şahıs da peşinden koşuyor.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ