Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Çilem Karabulut: Korkularım henüz bitmedi

        Adana'da şiddet uyguladığı ve fuhuş yapmaya zorladığı gerekçesiyle eşini öldüren ve 15 yıl hapis cezası alan Çilem Karabulut, kefaletle tahliye edilmesinin ardından, öldürdüğü eşi Hasan Karabulut'un ailesinden ve yakınları tarafından tehdit edildiği belirtildi.

        Çilem Karabulut'un avukatı İsa Ayanoğlu, Çilem'e yönelik tehditlerin devam ettiğini belirterek, "Dava sürecinde Çilem'in ailesinin yaşadığı eve, yüzü maskeli kişiler tarafından molotof atıldı. Yapılan incelemelere rağmen yapanlar bulunamadı." dedi. Çilem Karabulut ise "Haberim yoktu, sonradan öğrendim, korkuyorum, koruma talep edeceğim." dedi.

        "NE AİLESİ NE KENDİSİ SİYASİ BİR PARTİ İLE BAĞLANTILI DEĞİL"

        HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ'ın ziyareti ile ilgili konuşan Çilem Karabulut'un avukatı İsa Ayanoğlu, ''Geçtiğimiz günlerde Çilem Karabulut'un evine HDP Eş Başkanı Figen Yüksekdağ ziyarette bulunmuştur. Çilem'in bundan haberi olmadan bu ziyaret olmuştur. Bu ziyaret bir siyasi rant sağlamak amacına dönüşmüştür. Müvekkilimin hiçbir siyasi parti ile bağı yoktur. Kendisi özellikle terör ile bağını koparmamış bir parti ile hiçbir bağı olamaz. Ne ailesi ne de kendisi siyasi bir parti ile bağlantılı değildir. Çilem HDP'li bir aile gibi gösterilmiştir. Bu doğru değildir.'' diye konuştu.

        Çilem Karabulut da "Çok sayıda ziyaretçi geliyor. O gün kimin ne veya kim olduğunu bilmiyorum. Medyada siyasi partili gibi yansıtıldı. Bununla hiçbir ilgim yoktur. Ben ve ailem siyasetten anlamaz." diyerek duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.

        KIZLIK SOYADI BAŞVURUSUNU BUGÜN YAPACAK

        Ayrıca, Çilem Karabulut, cezaevinde olduğu günlerde başvuruda bulunamadığı soyadı değişikliğini de bugün yapacak.

        CHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ