Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güvenlik Hakkari'de 1 asker şehit oldu

        Teröristler akşam saatlerinde Dağlıca bölgesinde bulunan üs bölgesine saldırıda bulundu. Saldırıda 1 asker şehit oldu, 1 asker yaralandı.

        Teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için bölgede operasyon başlatıldı.

        ŞEHİT ATEŞİ ADANA'YA DÜŞTÜ

        Yüksekova İlçesi Dağlıca bölgesinde PKK'lı teröristlerin askeri üs bölgesine gerçekleştirdiği saldırıda şehit olan 26 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Mehmet Aslangiray'ın memleketi Adana'daki baba evi yasa büründü.

        Şehidin merkez Yüreğir İlçesi Atatkent Mahallesi'ndeki baba ocağına gelen askeri heyet, acı haberi anne Havva Aslangiray'a verdi.

        Oğlunun şehit olduğunu öğrenen ve üzüntüden sinir krizi geçirip gözyaşlarına boğulan Aslangiray'a hazırda bekletilen sağlık görevlileri müdaha etti.

        Babası Süleyman Giray'ın 7 yıl önce vefat ettiği belirtilen şehidin, evin tek oğlu olduğu öğrenildi.

        Bekar ve iki kız kardeşi olan Mehmet Aslangiray'ın, 2 yıldır asker olduğu, şehit düştüğü bölgenin de ilk görev yeri olduğu bildirildi. Şehit haberini alan Aslangiray'ın yakınları ve komşuları, taziye için baba evine akın ederken, evin balkonuna Türk Bayrağı asıldı. Şehidin cenazesi, yarın öğle namazına müteakiben Adana Merkez Camii'ndeki düzenlecek törenin ardından Asri Mezarlık'taki şehitliğe defnedilecek.

        IHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ