Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Uşak'ta alkol ve uyuşturucu 'partisi' ölümle bitti

        Uşak'ta bir evde alkol ve uyuşturucu madde kullanıldığı öne sürülen gençlerden 24 yaşındaki Onur A. öldü, 26 yaşındaki İ.A. ise hastaneye kaldırıldı. 1 kişinin gözaltına alındığı olayla ilgili, 2 kişinin arandığı belirtildi.

        GECE EVLERE DAĞILDILAR

        Aybey Mahallesi 2'nci Dar Sokak'ta bulunan müstakil bir evde geçen cumartesi günü bir araya gelen Onur A., İ.A. ve Ç.M. ile kimliği öğrenilemeyen 2 kişi, alkol ve uyuşturucu madde kullandı. Beş arkadaş, gece evlerine dağıldı.

        ARKADAŞLARI JANDARMAYI ARADI

        Evde kalan Onur A. ve İ.A. ise bir süre sonra fenalaştı. Olaydan sonra arkadaşlarına telefonla ulaşamayan Ç.M., jandarmayı arayıp ihbarda bulundu. Ç.M.'nin arkadaşlarıyla uyuşturucu aldıklarını ve bir arkadaşının o sırada iyi olmadığını söylemesi üzerine jandarma ekipleri, bölgeden sorumlu olan polisle irtibata geçti.

        2 KİŞİ ARANIYOR

        Dün akşam eve giden polis, Onur A.'ın cesedini, İ.A.'yı ise baygın halde buldu. Olay yerine çağrılan ambulansla Uşak Devlet Hastanesi'ne kaldırılan İ.A. tedaviye alındı. İ.A.'nın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

        Onur A.'nın cenazesi ise yapılan incelemenin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Ç.M. gözaltına aldı. Kimliği belirsiz iki kişinin de arandığı öğrenildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ