Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Eskişehir'de Onur Şimşek'in cesedi boğazı kesilmiş halde bulundu
        1

        Eskişehir'de psikolojik rahatsızlıkları bulunduğu iddia edilen adamın boş bir arsada cansız bedeni bulundu.

        2

        Edinilen bilgiye göre, Esentepe Mahallesi Değiştiren Sokak'ta işe gitmek için evden çıkan bir şahıs, sokak üzerinde bulunan boş bir arsada park halindeki bir otomobilin yanında yerde hareketsiz yatan bir şahıs gördü.

        3

        Otomobilin yanına geldiğinde yerde kan lekeleri gören şahıs polis ekiplerini aradı. Olay yerine gelen ekipler, yerde yanında bıçak ile yatan şahsın hayatını kaybettiğini haber merkezine bildirdi.

        4

        Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, yaptıkları incelemelerde yerde yatan şahsın psikolojik sıkıntıları olduğu iddia edilen Onur Şimşek (31) isimli kişi olduğunu tespit etti.

        5

        Yapılan araştırmalarda Onur Şimşek isimli adamın geçtiğimiz yıl 3 kez intihara teşebbüs ettiği ve belirli aralıklarla evden kaçtığı tespit edildi. Olay yeri inceleme ekipleri ise yaptıkları ilk incelemelerde, Onur Şimşek'in vücudunun bazı bölgelerinde bıçak yarası olduğu ve boğazının kesildiği tespit etti.

        6

        Adamın cesedi otopsisi yapılmak üzere Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi morguna kaldırılırken, olayla alakalı soruşturma başlatıldı. İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ