Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Atatürk Havalimanı patlamasında ölenlerin isimleri
        31

        Türk'ün yaşama sevinci dolu çalışkan bir kişi olduğunu anlatan Dağdeviren, "Serkan iyi biriydi. Dün akşam da tam detaylı olarak öğrenemedim ama birinci patlamanın ardından yaralılara yardım etmek amacıyla o bölgeye yönelmiş." "Kardeşimiz ikinci bomba patladığı sırada vefat ediyor. Bu kadar iyi bir kardeşimizdi Serkan" diye konuştu.

        32

        Serkan Türk'ün komşusu olan ve patlamayı yara almadan atlatan Naciye Çınar, şöyle dedi: "Serkan'ı ben 24 senedir tanıyorum. Serkan çok düzgün bir insandı. Çok iyilik sever bir insandı. Hep diyordu ki, 'Ben Şehit olacağım. Askere gideceğim ve şehit olacağım.'

        33

        Ben de 'Öyle deme' dediğimde. 'Ben askere gideceğim şehit olacağım' derdi. O gün de beraberdik. Dünya iyisi bir evladımızı kaybettiğimiz an başkada bir şey demiyorum."

        34

        Yer hizmetlerinde görevli olan Mahmut Çizmecioğlu da kayıp canlar arasında.

        35

        EŞİ 6 AYLIK HAMİLEYDİ

        Tercüman olan Ertan An, evli ve bir çocuk babası. Gezdirdiği turistleri limana getirdiğinde patlamada can verdi. Eşi 6 aylık hamileydi.

        36

        Çağatay Çöl Kontuar görevlisiydi, 27 yaşındaydı...

        37

        SON MÜŞTERİSİNİ TAŞIDI

        Terör saldırısında hayatını kaybedenlerden birinin de taksici Erol Eskisoy. Akrabası Orhan Gül, Eskisoy'un herkes tarafından sevilen biri olduğunu anlattı. Gül, "Uzun süredir taksicilik yapıyordu. Dün akşam saatlerinde bir müşterisini bırakmak için havalimanına gitmiş. Ondan sonrası malum... Kardeşimiz orada hayatını kaybetti. Çok üzgünüz." dedi.

        38

        GERİYE BU FOTOĞRAFI KALDI

        Atatürk Havalimanın'daki terör saldırısında hayatını kaybedenlerden biri de TGS Yer hizmetlerinde çalışan Gülşen Bahadır. Teröristlerin uzun namlunu silahından çıkan kurşunla vurulan Bahadır, ağır yaralandı.

        39

        Bahadır, hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Gülşen Bahadır, sosyal medya hesabından bir hafta önce paylaştığı yazıda, " Savaşmıyorum, direniyorum,seviyorum"diye yazmıştı.

        40

        Atatürk Havalimanı'nda dün yaşanan silahlı ve bombalı saldırıda hayatını kaybeden TGS Vize ve Pasaport Bölümü görevlisi Gülşen Bahadır son yolculuğuna uğurlandı.

        41

        Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından Bahadır'ın cenazesi yakınları tarafından alınarak Bakırköy Yenimahalle Camii'ne getirildi. Bahadır'ın yakınları, Türk bayrağına sarılı tabutunun başında taziyeleri kabul ederken, gözyaşlarına hakim olamadı.

        42

        51 yaşındaki taksici Mustafa Bayraklı

        46

        Bayrampaşa'da mağazalara manken yapan evli ve 3 çocuk babası Ferhat Akkaya'nın bir arkadaşını uğurlamak için havalimanına gittiği öğrenildi.

        47

        Abrorjon Ustabayev... O bavul ticareti için Atatürk Havalimanı'ndaydı. Taksinden indiği sırada saldırı meydana geldi. Abrorjon Ustabayev oracıkta hayatını kaybetti.

        48

        İSTİFASINI VERMİŞTİ

        Patlamada yaralanan Merve Yiğit tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Havalimanı'nda yiyecek içecek firmasında çalışıyordu. 4 gün önce istifasını yazan Yiğit ay sonunda isten ayrılacaktı.

        52

        Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısında yaşamını yitiren aynı aileden Kerime Amiri (24), Zehra Amiri (18), Meryem Amiri (14) ve Hüda Amiri (9) ile Habibullah Sefer'in (26) cenazesi toprağa verildi.

        53

        Amiri ailesi ve Sefer için Zeytinburnu Seyit Nizam Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Öğle vakti kılınan cenaze namazına, hayatını kaybedenlerin aileleri, arkadaşları ve yakınları katıldı.

        54

        Amiri ailesi adına çocukların babası Abdülmümin Amiri, taziyeleri kabul etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ