Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Antalya'da bir kişi eşini av tüfeği ile vurdu

        Antalya'da44 yaşındaki S. S., bir süredir ayrı yaşadığı eşi 42 yaşındaki Ö. S.'ı kısa namlulutüfekle göğsünden vurdu. Yaralı eşinin başını dizlerine alıp alnından öpen S. S., "Ne olur ölme" diye yalvardı. Ö. S. olay yerinde yaşamını yitirdi.

        Olay saat 13.00 sıralarında Kepez İlçesi Fabrikalar Mahallesi'ndeki Kızılay Parkı'nda meydana geldi. Bir süredir ayrı yaşayan çiftten S. S., kısa süre önce Kocaeli'nde yaşamaya başladı. Bugün sabah saatlerinde Antalya'ya gelen S. S., eşiyle görüşerek çocuklarını görmek istediğini söyledi.

        Öğle saatlerinde Ö. S., 2'si erkek 3 çocuğu ve bir yakınıyla birlikte Kızılay Parkı'na geldi. S. S., burada çocukları ve eşiyle bir süre görüştü. Ö. S.'ın yakını çocukları alıp gittikten sonra çift arasında tartışma başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine çantasından özel yapım bir tüfek çıkartan S. S., eşini göğsünden vurdu. Eşinin kan içinde kaldığını gören S. S., başını dizlerine koyarak, "Ne olur ölme, sana birşey olmasın" diyerek gözyaşı döktü. S. S., eğilerek eşini alnından da öptü.

        Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri geldi. Sağlık ekibinin müdahale ettiği Ö. S., olay yerinde yaşamını yitirdi. S. S. polis tarafından gözaltına alınırken, özel yapım tüfeğe de el konuldu. Ö. S.'ın cenazesi, otopsi için Akdeniz Üniversitesi Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

        İkili arasındaki tartışmanın, çocuklarıyla ilgili anlaşmazlıktan kaynaklandığı ileri sürüldü.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ