Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Zonguldak'ta 22 yaşındaki Cansu, 1 aydan bu yana kayıp

        Zonguldak'ın Karaman Beldesi'nde ailesiyle birlikte oturan Cansu Akkoç, 3 Haziran'da evinden çıktıktan sonra dönmedi.

        Genç kızın annesi, 48 yaşındaki Nazikar ile 47 yaşındaki babası Selamettin Akkoç çifti jandarmaya giderek kayıp başvurusunda bulundu. Aradan geçen 1 aya rağmen genç kızın izine rastlanmaması üzerine ailesi endişeyle kızlarından gelecek bir haber beklemeye başladı.

        Atatürk Devlet Hastanesi'nde hizmetli, baba Selamettin Akkoç, kızlarının sabah saatlerinde tavuklara yem vereceğini söyleyerek evden çıktığını belirterek, "Komşular kızımın bir arabaya bindiğini görmüş. Kızım inşaat işçisi C.M. adlı kişiyle 3 aydır arkadaşlık yapıyor. Ortadan kaybolmadan önceki akşam telefonda konuştuklarını gördüm. Şikayetimiz üzerine Kocaeli'nde oturan C.M.'nin ifadesi alındı ancak, daha sonra serbest bırakıldı. Kızım bu kişi tarafından kaçırılmış olabilir" dedi.

        Akkoç, kızının bulunması için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın kendisine yardımcı olmasını belirterek, şöyle devam etti: "Kızım sevdiği kişiye kaçsa bile geçen sürede mutlaka beni arayacağını düşünüyorum. Ben bu bayramımı nasıl geçireceğimi bilemiyorum. Bu çocuk o günden beri kızımı saklıyor. Bana ilk gün, 'Kızın benim yanıma geliyor merak etme' diye mesaj atmıştı. Sonra yanında olmadığını söyledi. Şimdi işini bırakmış Adana'ya gitmiş. Adresini tespit ettim, savcılığa da verdim. Ben yetkililerden yardım istiyorum. Eğer kızım onunlaysa benle görüşsün. Evleneceklerse ben müsaade ediyorum. Kızımın canından endişe ediyorum. Hayatından endişe ediyorum. Bu kadar zaman geçti halen haber alamadım. C.M.'nin babası yurt dışında çalışıyor. Kendisinin de yurt dışına çıkmak için girişimlerde bulunduğunu öğrendim. Savcılığa durumu anlattım ve yurt dışına çıkma yasağı konuldu."

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ