Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Bekir Bozdağ: Bize sadece millet operasyon çeker

        Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Yozgat'ın Sarıkaya ilçesinde partisinin düzenlediği bayramlaşma programında yaptığı konuşmada, Türkiye’nin terörle etkin ve kararlı mücadelesinin devam ettiğini, terör örgütü, onun eli kanlı teröristleri ve onları arka planda destekleyenlerin Türk milletinin, Türkiye Devleti’nin ve güvenlik güçlerinin şamarını yediğini ifade ederek, şöyle devam etti:

        "Ele geçirmek istedikleri yerleri ele geçiremedikleri gibi kazdıkları hendeklerde boğuldular gittiler. Şehirlerimiz, teröristlerden, hendeklerden, barikatlardan, bombalardan temizlendi. Dağlarını da, ovalarını da Türkiye’nin terörden ve terörün artıklarından temizleyene ve terör sona erene kadar bu mücadele etkin ve kararlı bir şekilde devam edecektir. Türkiye’nin gücünü, Türkiye’nin kudretini kimsenin sınamaması lazım."

        "DAEŞ TERÖR ÖRGÜTÜ PROJE BİR TERÖR ÖRGÜTÜDÜR"

        DAEŞ terör örgütünün inançları kullandığını, İslamın terörle yan yana konmasının çok büyük saygısızlık olduğunu anlatan Bozdağ, şunları kaydetti:

        ''Kim ki İslamla terörü, şiddeti yan yana getiriyorsa, ya İslamı bilmeyen büyük bir cahildir ya da İslamın büyük bir düşmanıdır. Bunun ortası yoktur. DAEŞ terör örgütü proje bir terör örgütüdür. Birileri bunu imal etmiştir. Orta Doğu’daki siyasal hedefleri için, ikincisi de İslamdan ve Müslümandan, Müslümanlar dahil bütün insanları uzaklaştırmak içindir."

        DAEŞ'le en etkili mücadeleyi Türkiye'nin verdiğini de belirten Bozdağ, "Terör her zaman kaybetmiştir, bundan sonra da kaybetmeye mahkumdur." diyerek, hükümetin terörle en etkili, en kararlı mücadeleyi sürdürdüğünü sürdürmeye de devam edeceğini aktardı.

        "BİZE OPERASYONU MİLLET ÇEKER''

        Bazı gizli odakların Türkiye'de siyasete yön vermek için partilere gizli operasyonlar yaptığını ifade eden Bozdağ, ''AK Parti’ye operasyon çekemediler. Çekmek isteyenlere en büyük dersi sadece siz verdiniz, biz verdik, vermeye de devam edeceğiz. Bize sadece Türk milleti operasyon çeker, onun dışında başkalarına uşaklık, maşalık yapanların AK Parti’de başarılı olmaları Allah’ın izniyle olmamıştır, olmayacaktır çünkü bu milletin partisidir. Ayarı bu millet vermek isterse verir, ayarlamak isterse istediği gibi ayarlar. İnşallah bundan sonra da milletimizle beraber yolumuza devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ