Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Beylikdüzü'nde denizde kaybolan Koray Gökdeniz'in çocuğu oldu

        İstanbul Beylikdüzü'nde denize açıldıktan sonra teknelerinin alabora olması sonrası kaybolan 2 kişinin arama çalışmaları helikopter desteği ile devam ediyor. Teknede ise yeteri kadar can yeleği olmadığı iddiası ortaya atıldı. Bu arada kayıp vatandaşlardan Koray Gökdeniz'in dün gece bir bebeğinin dünyaya geldiği öğrenildi.

        Beylikdüzü'nde teknelerinin alabora olması sonrası denizde kaybolan 5 kişiden 1'i sağ, 2 kişi ölü olarak bulunmuştu. Aynı teknede bulunan Koray Gökdeniz ve Haydar Kahraman'a ise henüz ulaşılamadı. Yaklaşık 2 gündür devam eden arama kurtarma çalışmalarına helikopter destekli devam ediliyor. Aileler ise kendileri için belediye ekipleri tarafından kurulan çadırda umutlu bekleyişleri sürüyor.

        'CAN YELEĞİ YOKTU' İDDİASI

        Kayıp iki kişiden birisi olan Koray Gökdeniz'in akrabası Nihat Gökdeniz, teknede yeteri kadar can yeleği olmadığını iddia ederek, "Can yeleği yoktu. Can yeleği olsa zaten bu durumda olmazdı. Biz gözümüzle görmediğimiz için şu an ne desek boş. Biz de sizin bildiğiniz gibi biliyoruz. Sadece tekneden sağ çıkan arkadaşta can yeleği olduğu söyleniyor" dedi.

        Teknenin kime ait olduğunu bilmediğini ifade eden Gökdeniz, "Ruhsatları var mıydı yok muydu bilmiyorum. Onu tekneden sağ çıkan arkadaşa sormak lazım. O tekneyi yeni aldılar, bir aylık zaman zarfında onun öncesinde belki 1 kere falan daha çıkmışlardır" diye konuştu.

        BEBEĞİ OLDU

        Öte yandan dün Koray Gökdeniz'in eşinin hamile olduğu öğrenilmişti. Gökdeniz'in dün gece ise bebeğinin dünyaya geldiği öğrenildi. Gökdeniz'in akrabası Nihat Gökdeniz, denizde kaybolanların bir an önce bulunmasını ümit ettiklerini ifade ederek, "Artık bulunmasını istiyoruz. Gücümüz kalmadı. Yaklaşık 36 saattir eve de gitmedik. Buralarda bekliyoruz. Evde annesi, babası, eşi bizden bir haber bekliyor. Karşılarına çıkacak takatimiz de kalmadı. Yani bir ümit ile burada bekliyoruz. Dün Koray'ın çocuğu oldu. Bebek geldi artık Koray da gelsin istiyoruz. Bebeğin ismine Ateş demiştik. Doğmadan önce Koray ve eşi bebeğin adı Ateş olsun demişti. Artık Koray Ateş olabilir, Ateş olarak kalabilir" dedi.

        "ENDİŞELİ ŞEKİLDE BEKLİYORUZ"

        İskoçya'da yaşayan ve tatil için geldiği İstanbul'da açıldığı teknede kaybolan 4 çocuk babası Haydar Kahraman'ın yeğeni Nihat Gökdeniz ise endişeli bir şekilde beklediklerini ifade ederek, "2 gündür endişeli bir şekilde bekliyoruz. Hepimiz perişan olduk. Bekliyoruz şu anda. İskoçya'dan 1 hafta önce gelmişti. Uzun yıllardır orada yaşıyordu. 4 çocuğu vardı. 50 yaşlarındaydı. Buraya tatile gelmiş, bize haber vermemişti. Ailesi evde bekliyor. İskoçya'da buzhanede çalışıyordu" diye konuştu.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ