Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güvenlik Üsküdar'da çamurluktaki yazı polisi alarma geçirdi

        Üsküdar Altunizade'de otobüs durağına bırakılan camları açık ve arka çamurluğunda "Bomba" şeklinde yazı bulunan otomobil heyecana yol açtı. Polisin alarmı sürücünün aracını bıraktığı yere gelmesiyle sona erdi. Bozulan aracını yaptırmak için tamirci aradığını söyleyen Ali Döğüş'e trafik cezası kesildi.

        Olay saat 13.30 sıralarında Altunizade Kısıklı caddesi Altunizade otobüs durağında meydana geldi. Durağa bırakılan 33 VH 974 plakalı camları açık ve her iki çamurluğunda "bomba" yazılı eski model otomobil polis alarma geçirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen resmi ve sivil ekipler çevre güvenliğini aldıktan sonra otomobil incelemeye başladı. Polis ilk incelemede çalıntı kaydı olmayan otomobilde herhangi bir suç unsuruna rastlamadı.

        SÜRÜCÜ ORTAYA ÇIKTI

        Polisin incelemeleri sırasında aracın sahibi olduğu öğrenilen Ali Döğüş geldi. Polis ekipleri sürücüden gerekli evrakları inceleyerek inceleme yaptı. Kameralara konuşmak istemeyen sürücü aracının bozulduğunu, yaptırmak için tamirci aradığını söyledi.Polis ekipleri yaptıkları detaylı incelemede herhangi bir suç unsuruna rastlamazken, sürücüye hatalı parktan dolayı ceza uygulandı.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ