Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Kemal Polat'ın yüzerken ölümüne neden olan Mehmet Hanifi Ataş'ın Polat'ın başında gözyaşı döktüğü ortaya çıktı

        Mersin'inSilifke İlçesi'nde denizde yüzen 34 yaşındaki Kemal Polat'a çarparak ölümüne neden olduğu öne sürülen ve güvenlik güçlerince her yerde aranan yatın sahibi Mehmet Hanifi Ataş'ın ölümüne neden olduğu Polat ağır yaralı durumda iken başında gözyaşı döktüğü ortaya çıktı.

        26 Haziran'da akşam saatlerinde Yapraklı Koy'da denize giren Kemal Polat, yüzerek yaklaşık 50 metre açıldı. İddiaya göre, bu sırada Mersinli iş adamı Mehmet Hanifi Ataş, ailesiyle birlikte sahibi olduğu 12 metrelik 'Ateş-Ataş' adlı yatıyla gezinti yaparken denizde yüzen Polat'ın üzerinden geçti. Yatın pervanelerinin çarptığı Polat, sol karın bölgesi ve kolundan ağır yaralandı.

        Çevrede bulunan vatandaşların yardımıyla denizden güçlükle çıkartılan Polat'a, ilk müdahale bölgeye ulaşan sağlık ekipleri yaptı. Özel bir hastaneye kaldırılan Polat, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

        BAŞINDA GÖZYAŞI DÖKMÜŞ

        Kemal Polat'ın kaldırıldığı hastaneye giden ve burada öldüğünü duyunca kayıplara karışan Mehmet Hanifi Ataş'ın yakalanması için çalışmalar devam ederken, Polat için gözyaşı döktüğü belirlendi. Kemal Polat'ın yaralı olarak denizden çıkarılıp sağlık ekiplerince tıbbi müdahale yapılırken başında ağlayıp gözyaşı döken kişinin Mehmet Hanifi Ataş olduğu ortaya çıktı.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ