Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Taksim'e pankart ve dev pano

        HABERTÜRK HABER MERKEZİ

        Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın iki büyük posterinin de bulunduğu kültür merkezine asılan pankartta, "Şeytanın köpeği Feto. Seni ve senin köpeklerini kendi tasmanızda asacağız. Allah'ın izniyle demokrasi sancağını semalarda dalgalandıracağız-Bu aziz milletin yiğitleri" gibi ifadeler yer aldı.

        Demokrasi nöbetinin tutulduğu Taksim Meydanı'nın bir başka noktasına ise büyük bir pano kuruldu. Panoda İstanbul'da darbe girişimi sırasında şehit olan kişilerin isimleri yer aldı.

        Panoda şu yazıya yer verildi: "Toplu vurdukça yürekler onu top söndüremez. Milletçe, vatanımıza, istiklalimize, millet hakimiyetine düzenlenen suikaste, hainlere, silahlara, tanklara, uçaklara, helikopterlere canlı kalkan olduk. Demokratik bir ülkede insanca, onurlu, bir hayat sürebilmek için şehitler verdik. Bu günümüzü ve geleceğimiz milletimizin bu kahraman duruşuna ve şehitlerimize borçluyuz. Bu aziz milletin bir ferdi olmaktan hepimiz onur duyuyoruz. Şehitlerimize minnettarız. Kalbimiz ebediyete kadar onların aziz hatırası için çarpacak. Milletimiz var olsun, vatan sağolsun."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ