Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstanbul Kenan Tekdağ: Demokrasi zaferini milletimiz adına kutluyorum

        Beyoğlu Belediyesi öncülüğünde ilçe belediye başkanları, din adamları, İstanbul'daki diplomatik temsilciler, Ciner Medya Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Tekdağ ve Habertürk TV Genel Yayın Müdürü Veyis Ateş'in de aralarında bulunduğu medya yöneticileri ile çok sayıda vatandaş darbe girişimine direnirken şehit düşenleri anmak üzere Taksim Meydanı'nda toplandı.

        'Demokrasi şehitleri platformu'na karanfil bırakıp saygı duruşunda bulunan katılımcılar daha sonra ortak deklarasyonu imzaladı

        Kenan Tekdağ 15 Temmuz şehitleri için Taksim'deki dev buluşmaya katılarak bir konuşma yaptı
        Kenan Tekdağ 15 Temmuz şehitleri için Taksim'deki dev buluşmaya katılarak bir konuşma yaptı

        Deklarasyona imza atan Kenan Tekdağ, konuşmasında "Demokrasi tarihinde eşine az rastlanır demokratik bir direnişe sahne olduk. Milletimiz, dünya demokrasi tarihine altın harflerle yazılacak. Bizim bu topraklar üzerinde onurlu bir yurttaş olarak yaşamımızı sağlayan başta şehitlerimiz olmak üzere bu direnişe katılan bütün milletimize, resmi-sivil her türlü kurumunun değerli mensuplarına huzurlarınızda saygı ve şükranlarımı arz ediyorum. İnşallah bu şehitlerin yüzü suyu hürmetine bu millet her zaman demokrasi ile yaşayacak. Demokrasi zaferini milletimiz adına kutluyorum" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ