Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Melih Gökçek: Fethullah Gülen insanları 3 harflilerle etkisi altına alıyor

        Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, FETÖ terör örgütü elebaşısı ve hakkında gıyabi yakalama kararı bulunan Fethullah Gülen'in insanları büyüyle etki altına aldığını iddia etti.

        Gökçek, Türkiye'de artık darbe döneminin bittiğini söylerken, "Artık Türkiye'de darbe dönemi bitmiştir. Artık halk yapılacak karşı darbeye karşı nasıl direneceğini öğrendi. Suikastlar yaparlar. Suikast yaparsa, yapan kaynağı devlet tespit eder" diye konuştu.

        "3 HARFLİLER YAPIYOR"

        Melih Gökçek, Gülen'in büyü yaptığını iddia etti. CNNTürk'te Hakan Çelik'in sorularını yanıtlayan Gökçek şunları söyledi:

        "Size çok komik gelecek ama bunu enterasan metotla yapıyor. 3 harflilerle yapıyor. Herkes biraz da bunu tartışsın. İnsanları 3 harflilerle esir alıyor. Bu mümkün. Böyle bir kabiliyeti var. 'Haşhaşiler' denmesinin nedeni bu. İnsanlar esir oluyor.Bana da getirdiler, bir metal vardı, herkese ondan dağıtırlar. 'Seni her şeyden korur' diyor. Canlı olarak hayatta buna benzer olaylarla karşılaştım. Ölecek hale getirdiğini biliyorum. Nasıl büyü yapıldığı, nasıl esir alındığı ortaya çıktı. Gücü kudreti Allah'ın hesabına kadar yetiyor."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ